Marc Jacobs s-a despărţit de partenerul de viaţă, după doar patru luni de la nuntă

Designerul american Marc Jacobs s-a despărţit de partenerul său de viaţă, Lorenzo Martone, la mai puţin de patru luni de la căsătoria oficializată pe insula St. Barts din Caraibe, informează contactmusic.com.

44 afișări
Imaginea articolului Marc Jacobs s-a despărţit de partenerul de viaţă, după doar patru luni de la nuntă

Marc Jacobs (D) s-a despărţit de partenerul de viaţă, după doar patru luni de la nuntă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Celebrul designer american s-a căsătorit cu brazilianul Lorenzo Martone, un specialist în PR, pe 31 decembrie 2009, pe insula St. Barts din Caraibe.

Un prieten al cuplului a declarat pentru New York Post: "Amândoi şi-au anunţat apropiaţii că s-au despărţit".

Deşi Lorenzo Martone a infirmat zvonurile potrivit cărora s-ar fi mutat deja din apartamentul din Manhattan (New York) în care locuia împreună cu Marc Jacobs, el nu a fost prezent la căsătoria lui Robert Duffy, partenerul de afaceri al designerului, celebrată weekend-ul trecut.

Deşi cuplul s-a căsătorit pe insula St. Barts, cei doi nu au semnat deocamdată documentele oficiale, astfel încât căsătoria lor nu este recunoscută pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

"În definitiv, am organizat o mică ceremonie, foarte intimă, în locuinţa unui bun prieten, la care au participat câteva persoane. Documentele oficiale nu vor fi semnate decât către sfârşitul acestui an, deci, din punct de vedere legal, nu suntem deocamdată căsătoriţi", a explicat Lorenzo Martone.

Agentul de presă al designerului Marc Jacobs a negat, iniţial, zvonurile referitoare la căsătoria cuplului, în ciuda faptului că la ceremonia care a avut loc în noaptea de Revelion a existat un tort de nuntă.

În ianuarie, agentul de presă al designerului american a declarat: "Câţiva prieteni au organizat o petrecere pentru ei, însă nu a fost o căsătorie. Ei sunt în continuare doar logodiţi".

Insula St. Barts, cunoscută şi ca Saint Barthélemy, este o colonie franceză din Marea Caraibelor ce face parte din Arhipelagul Insulelor Antile.

Marc Jacobs, născut pe 9 aprilie 1963, este un renumit designer american, patronul brandului care îi poartă numele. Marc Jacobs este, totodată, actualul director de creaţie al mărcii franceze Louis Vuitton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici