Marcel Avram: Michael Jackson era un copil mare şi a murit ca un copil mare

Marcel Avram, omul care l-a adus pe Michael Jackson de două ori în România, în 1992 şi în 1996, pentru a concerta, a declarat pentru MEDIAFAX că a fost "uşor şi greu în acelaşi timp" să lucreze 20 de ani cu starul american, descriindu-l pe "Regele pop-ului" ca fiind "un copil mare".

845 afișări
Imaginea articolului Marcel Avram: Michael Jackson era un copil mare şi a murit ca un copil mare

Marcel Avram: Michael Jackson era un copil mare şi a murit ca un copil mare (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Marcel Avram şi-a amintit că a organizat patru turnee pe patru continente cu Michael Jackson.

"Era cel mai puternic dansator din lume, era un geniu", a explicat Marcel Avram. "Ultimul an l-a petrecut cu familia lui", a mai spus impresarul român.

El consideră că Michael Jackson a vrut să facă o "demonstraţie" prin concertele pe care cântăreţul american le-a programat la Londra, în luna iulie. "A vrut să arate şi pentru copiii lui şi pentru familia lui că încă este «The King of Pop»", a adăugat Marcel Avram.

În ceea ce priveşte colaborarea cu starul, Marcel Avram a spus că era "uşor şi greu în acelaşi timp", deoarece trebuia să ducă "tratative serioase" pentru a-l convinge pe Michael Jackson să facă un lucru în care nu era încrezător.

Marcel Avram a mai spus că lui Michael Jackson i-a plăcut foarte mult în România, în special în 1996, a doua oară când a venit pentru a susţine un concert.

Michael Jackson, care a fost supranumit "Regele pop-ului", a murit în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, lăsând în urmă o carieră fabuloasă, marcată, însă, şi de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici