Marea Britanie a dominat din nou premiile Emmy

Marea Britanie a dominat din nou premiile Emmy International pentru seriale de televiziune, primind cele mai multe trofee, în cadrul unei ceremonii care a avut loc luni, la New York, informează variety.com.

14 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie a dominat din nou premiile Emmy

Marea Britanie a dominat din nou premiile Emmy

În cadrul aceleiaşi ceremonii, Iordania şi Argentina au primit primele lor statuete, la a 36-a ediţie a International Emmy Awards.

Ceremonia a fost găzduită de Roger Bart, care joacă în prezent în producţia "Young Frankenstein".

Producţia iordaniană "Al-Igtiyah/ Invazia", o poveste de dragoste care are loc în timpul şi în pofida conflictului israeliano-palestinian, a câştigat premiul la categoria "Telenovele", în timp ce producţia argentiniană "Television por la Identidad" a luat premiul la secţiunea "Film sau mini-serie TV".

Cele mai multe premii au fost obţinute, însă, de producţia britanică "Blighty".

În plus, David Suchet a fost premiat pentru rolul său din "Maxwell", în timp ce Lucy Cohu a primit un premiu pentru "Forgiven".

Pe de altă parte, producţiile Channel 4 "The Beckoning Silence" şi "The I.T. Crowd" au luat trofeele la "Documentar" şi "Comedie", în timp ce seria BBC2 "Life on Mars", care relatează povestea unui poliţist ce călătoreşte în timp, a fost cea care a luat trofeul la secţiunea "Dramă".

În ceea ce priveşte reality-show-urile, premiul a revenit emisiunii olandeze "Big Donor Show", produsă de Endemol.

De asemenea, premiul Founders Award din cadrul Emmy International i-a revenit lui Dick Wolf, realizatorul "Law & Order".

Lista completă a câştigătorilor celei de-a 36-a ediţie a International Emmy Awards.

Cel mai bun actor - David Suchet în "Maxwell"

Cea mai bună actriţă - Lucy Cohu în "Forgiven"

Cea mai bună comedie - "The I.T Crowd"

Cel mai bun documentar - "The Beckoning Silence"

Cea mai bună dramă - "Life on Mars"

Cea mai bună telenovelă - "Al-Igtiyah/ The Invasion"

Cel mai bun film sau mini-serie TV - "Television por la Identidad"

Cel mai bun program cultural - "Strictly Balshoi"

Cel mai bun program destinat copiilor - "Shaun the Sheep"

Cel mai bun reality show - "The Big Donor Show"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici