Marea Britanie schimbă ora pentru a atrage mai mulţi turişti

Autorităţile britanice au înaintat un proiect legislativ care ar stabili schimbarea orei de vară pentru Marea Britanie la GMT+1, cu scopul de a atrage mai multi turişti, informează Daily Mail.

53 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie schimbă ora pentru a atrage mai mulţi turişti

Marea Britanie schimba ora pentru a atrage mai multi turisti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Proiectul, susţinut şi de primul ministru britanic, David Cameron, presupune ca Marea Britanie să folosească aceeaşi oră de vară ca Europa Centrală, ceea ce ar însemna mai multa lumină în timpul serii.

Oficialii Ministerului Turismului de la Londra susţin că o astfel de modificare ar spori numărul de turişti care ar sosi în Marea Britanie şi ar însemna un plus de 3,5 miliarde de lire sterline pe an pentru economia britanică.

Citeşte mai multe despre proiectul legislativ din Marea Britanie pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici