Marea Britanie se pregăteşte de sărbătoare. Urmează Jubileul de platină al Reginei Elisabeta

  • Marea Britanie va marca săptămâna aceasta recordul de 70 de ani pe tron ​​al Reginei Elisabeta
  • Se anunţă patru zile de sărbătoare cu parade militare, o slujbă oficiată la biserică, petreceri pe stradă şi un concert pop în faţa Palatului Buckingham
676 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie se pregăteşte de sărbătoare. Urmează Jubileul de platină al Reginei Elisabeta

Sursa foto: MediafaxFoto

Marea Britanie va marca săptămâna aceasta jubileul de platină al Reginei Elisabeta. Alteţa Sa domneşte pe tron de un număr record de 70 de ani.

Regina Elisabeta, în vârstă de 96 de ani, a marcat şapte decenii pe tron ​​în februarie şi s-a decis la nivel naţional ca în perioada 2-5 iunie să fie prilej de sărbătoare.

Cele patru zile de evenimente încep joi cu tradiţionala paradă militară „Trooping the Colour” din centrul Londrei, care va fi urmată de un spectacol cu avioane moderne şi istorice.

Regina urmează să îşi facă apariţia şi pe balconul Palatului Buckingham pentru a saluta mulţimile, alături de membrii familiei regale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici