Margot Kidder, actriţa care interpretat personajul Lois Lane în „Superman”, s-a sinucis | VIDEO

Actriţa canadiano-americană Margot Kidder, star al francizei "Superman", unde a interpretat personajul Lois Lane, s-a sinucis cu o supradoză de droguri, potrivit unui raport al medicilor legişti care s-au ocupat de acest caz, informează contactmusic.com.

4904 afișări
Imaginea articolului Margot Kidder, actriţa care interpretat personajul Lois Lane în „Superman”, s-a sinucis | VIDEO

Actriţa care interpretat personajul Lois Lane în "Superman" s-a sinucis | VIDEO

Raportul nu specifică, însă, ce substanţe a folosit actriţa pentru a se sinucide.

Kidder a jucat în patru filme din franciza "Superman", în perioada 1970 - 1980, avându-l ca partener pe Christopher Reeve, care a murit în 2004.

Margot Kidder a fost descoperită decedată în locuinţa sa din Livingston, statul american Montana, pe 13 mai.

Actriţa avea 69 de ani şi fusese diagnosticată în urmă cu mai mulţi ani cu sindrom maniaco-depresiv, cunoscut şi sub denumirea de tulburare bipolară, ce se caracterizează prin schimbări extreme de dispoziţie, de la depresii severe până la episoade maniace, în cursul cărora bolnavii tind să aibă o dispoziţie euforică, să fie hiperactivi, agitaţi şi fără să simtă necesitatea somnului. Totodată, în cursul episoadelor depresive, persoanele care suferă de această tulburare sunt triste, se simt fără speranţă, vinovate şi/sau fără valoare şi au un nivel scăzut de energie.

În 1996, actriţa a dispărut de acasă şi a fost descoperită pe stradă, patru zile mai târziu, într-o stare vizibilă de tulburare, ea fiind internată într-un spital de psihiatrie.

Margot Kidder a avut o bogată activitate în televiziune, cu roluri în seriale precum "Law & Order: Special Victims Unit".

Actriţa a fost căsătorită de trei ori, cu romancierul american Thomas McGuane (1975 - 1977), actorul John Heard (în 1979, timp de doar şase zile) şi regizorul Philippe de Broca (1983 - 1984).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici