Mariah Carey a renunţat la un rol, alimentând zvonurile potrivit cărora ar fi însărcinată

Cântăreaţa americană Mariah Carey a renunţat la rolul din noul proiect cinematografic al regizorului Tyler Perry, alimentând astfel, încă o dată, zvonurile potrivit cărora ar fi însărcinată, informează ediţia electronică a revistei People.

28 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey a renunţat la un rol, alimentând zvonurile potrivit cărora ar fi însărcinată

Mariah Carey a renunţat la un rol, alimentând zvonurile potrivit cărora ar fi însărcinată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mariah Carey, a cărei prestaţie din filmul "Precious: Based on the novel «Push» by Sapphire" a fost elogiată de critica de specialitate, ar fi trebuit să joace în adaptarea cinematografică a piesei de teatru "For Colored Girls Who Have Considered Suicide When the Rainbow Is Enuf", scrisă de Ntozake Shange în 1975. Filmările pentur peliculă, în regia lui Tyler Perry, vor debuta luna viitoare.

Dar, marţi, Mariah Carey a anunţat, brusc, că se retrage din acest proiect.

"Nu pot să vorbesc despre viaţa ei personală în acest moment", a declarat Cindi Berger, agentul de presă al divei americane, refuzând să ofere vreun indiciu despre motivele care au stat la baza acestei retrageri.

Mariah Carey, în vârstă de 41 de ani, şi-a celebrat recent cea de-a doua aniversare a căsătoriei sale cu Nick Cannon. Cei doi şi-au celebrat prima căsătorie în Bahamas, în 2008, în cadrul unei ceremonii surpriză.

Referindu-se la zvonurile apărute recent în presa americană cu privire la sarcina soţiei sale, Nick Cannon, în vârstă de 29 de ani, a recunoscut că cei doi îşi doresc copii: "Vom avea copii, iar atunci când îi vom avea, vă vom anunţa. Pentru moment, însă, încercăm să ne bucurăm de viaţa noastră de tineri căsătoriţi".

Mariah Carey a cunoscut succesul în anii '90, prin lansarea unui album care îi poartă numele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici