Mariah Carey amână din nou lansarea noului ei album

Cântăreaţa americană Mariah Carey a decis să amâne din nou lansarea celui de-al 12-lea material discografic, iniţial programată pentru 25 august, iar apoi pe 15 septembrie, albumul urmând să apară pe piaţă pe 29 septembrie.

12 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey amână din nou lansarea noului ei album

Mariah Carey amână din nou lansarea noului ei album (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa americană Mariah Carey

"Memoirs of an Imperfect Angel" va fi lansat pe 29 septembrie. O sursă de la casa de discuri Def Jam, cu care colaborează diva americană, a declarat că Mariah Carey a trebuit să revină în studiouri pentru a înregistra câteva cântece suplimentare.

În urma acestei decizii, Mariah Carey şi-a anulat mai multe apariţii publice, prilejuite de lansarea albumului, anulându-şi prezenţa la emisiunea "VH1 Storytellers", la concertele din emisiunea "The Today Show", la gala MTV Video Music Awards şi la ceremonia în onoarea ei de pe Hollywood Walk of Fame.

Primul single de pe acest album, "Obsessed", a ajuns până pe locul al 11-lea în Billboard's Hot 100.

Lansarea albumului "Memoirs of an Imperfect Angel" a stârnit deja multe controverse, după decizia casei producătoare Def Jam de a introduce mai multe reclame în interiorul CD-ului, care are forma unei mini-reviste Elle, ce îi este dedicată cântăreţei americane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici