Mariah Carey, cea mai "poluantă" vedetă - GALERIE FOTO

Cântăreaţa americană Mariah Carey a fost desemnată, miercuri, cea mai "poluantă" vedetă, în urma unui sondaj organizat de site-ul specializat în probleme legate de ecologie GreenDaily.com, cu ocazia Zilei Pământului.

170 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey, cea mai "poluantă" vedetă - GALERIE FOTO

Mariah Carey - cea mai "poluantă" vedetă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Cele mai poluante vedete

Mariah Carey nu a fost iertată de participanţii la acest sondaj, care au "pedepsit-o" pe celebra cântăreaţă pentru una dintre afirmaţiile ei recente, în care a mărturisit că îi cere adeseori antrenorului ei personal să zboare din Caraibe la New York, pentru a o ajuta să îşi respecte regimul exerciţiilor fizice.

GreenDaily.com a alcătuit o listă a celebrităţilor "cel mai puţin ecologiste", pe baza unui sondaj efectuat online.

Mariah Carey a ocupat prima poziţie a acestui clasament cu 35% din voturi.

Pe locul al doilea s-a situat actorul american John Travolta, cu 27% din totalul voturilor, din cauza faptului că se deplasează adeseori cu avioanele sale personale, despre care GreenDaily.com a declarat că emit peste 800 de tone de carbon pe an.

Cele mai ecologiste celebrităţi

Actorul american şi activistul pentru protejarea mediului înconjurător Leonardo DiCaprio s-a clasat pe prima poziţie. DiCaprio a obţinut 36% din voturile exprimate.

Bono, solistul trupei U2, a ocupat a doua poziţie.

Pe locul trei se află actorul Ed Begley Jr., starul din serialul "St. Elsewhere", care a început să le vândă fermierilor americani, la târgurile de duminică, spray-uri ecolgice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici