Mariah Carey îşi va lansa următorul album pe 25 august

Mariah Carey îşi va lansa cel de-al 12-lea album de studio, intitulat "Memoirs of an Imperfect Angel", pe 25 august, prin intermediul casei de discuri Island Def Jam, a anunţat, marţi, celebra cântăreaţă americană.

11 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey îşi va lansa următorul album pe 25 august

Mariah Carey îşi va lansa următorul album pe 25 august (Imagine: Mediafax Foto/ AFP)

"Obsessed", single-ul de debut, este deja difuzat de posturile de radio americane, iar regizorul Brett Ratner urmează să realizeze un videoclip pentru această piesă. Tricky Stewart şi The-Dream, care au compus piesa "Obsessed" împreună cu Mariah Carey, au produs majoritatea cântecelor de pe acest album.

Mariah Carey a anunţat titlul noului ei album încă din luna mai, prin intermediul unui mesaj postat online, pe Twitter: "Pentru că vă iubesc, vreau să fiţi primii care află titlul următorului meu album: «Memoirs of an Imperfect Angel» Este un material cu un conţinut foarte personal, pe care vi-l dedic".

A urmat un nou mesaj postat de diva americană pe 9 iunie, acesta referindu-se la noul ei single: "Serios, acesta este unul dintre cântecele mele preferate. Iubesc întregul album. Abia aştept să îl ascultaţi şi voi".

Încă de la intrarea în studiourile de înregistrare, la începutul anului, Mariah Carey postează cu regularitate informaţii despre acest album, destinate celor peste 600.000 de fani care urmăresc ştirile despre diva americană pe acest serviciu de microblogging.

Mariah Carey a cunoscut succesul în anii '90, prin lansarea unui album care îi poartă numele. Conform revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântăreaţă în Statele Unite în anii '90.

Popularitatea sa a intrat în declin după 2000, când s-a despărţit de studioul ei de înregistrări.

Diva, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, s-a reîntors pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes.

Albumul ei "E=MC2", lansat în aprilie 2008, s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii doar în Statele Unite şi i-a oferit artistei americane şansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 în clasamentul Billboard Hot 100, graţie piesei "Touch My Body". Cu această piesă, Mariah Carey l-a depăşit pe Elvis Presley şi a urcat pe a doua poziţie în clasamentul artiştilor cu cele mai multe piese devenite No.1, în ultimele decade. Prima poziţie a acestui clasament este deţinută de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite No.1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici