Mariah Carey şi soţul ei, implicaţi într-un accident rutier

Cântăreaţa americană Mariah Carey şi soţul ei, cântăreţul Nick Cannon, au fost implicaţi într-un accident rutier, joi după-amiază, în Los Angeles, însă cei doi artişti nu au fost răniţi, informează femalefirst.co.uk.

81 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey şi soţul ei, implicaţi într-un accident rutier

Mariah Carey şi soţul ei, implicaţi într-un accident rutier (Imagine: Mediafax Foto)

Cuplul se afla într-un autovehicul condus de o altă persoană, făcând turul oraşului, în momentul în care s-au ciocnit de un alt automobil.

Cântăreaţa a ţinut să îşi liniştească fanii, prin intermediul serviciului Twitter.com, asigurându-i că atât ea, cât şi soţul ei sunt sănătoşi.

Mariah Carey a scris: "Din acest motiv nu conduc şi nici nu mă trezesc prea de dimineaţă. Am avut un mic accident rutier în Los Angeles, dar suntem bine. Niciunul dintre noi nu era la volan".

Până în prezent, Mariah Carey a scos pe piaţă 11 albume, cel mai recent dintre ele fiind "E=MC2".

Carey a cunoscut succesul în anii '90, prin lansarea unui album care îi poartă numele. Conform revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântăreaţă în Statele Unite în anii '90. Popularitatea sa a intrat în declin după 2000, când s-a despărţit de studioul ei de înregistrări. Diva, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, s-a reîntors pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes.

În mai 2008, Mariah s-a căsătorit cu actorul şi cântăreţul Nick Canon, după o relaţie de doar şase luni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici