Mariah Carey şi soţul său se ceartă pe custodia celor opt câini ai lor

Mariah Carey şi Nick Cannon, care şi-au anunţat despărţirea în luna august, după şase ani de căsnicie, se luptă pentru custodia celor opt câini pe care i-au crescut împreună.

484 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey şi soţul său se ceartă pe custodia celor opt câini ai lor

Mariah Carey şi soţul său se ceartă pe custodia celor opt câini ai lor (Imagine: HEPTA)

Cântăreaţa Mariah Carey şi Nick Cannon şi-au împărţit averea de 522 de milioane de dolari fără probleme, graţie contractului prenupţial pe care l-au semnat atunci când s-au căsătorit, potrivit contactmusic.com.

Dar cei doi nu reuşesc să se înţeleagă asupra custodiei celor opt câini ai lor: The Good Reverend Pow Jackson, Mutley P Gore Jackson The Third, Jill E Beans, Pipitty Jackson, Cha, Jackie Lambchops, JJ şi Speak E Beans, potrivit Sunday Express.

Carey şi Cannon s-au separat în luna august, iar în septembrie cântăreaţa americană a depus actele pentru divorţ, la scurt timp după ce soţul ei a publicat pe Twitter o serie de mesaje în care a negat informaţiile potrivit cărora ar fi spus că mariajul său trece printr-o perioadă dificilă.

Totuşi, se pare că acele mesaje au fost publicate prea târziu, întrucât Mariah Carey este decisă să divorţeze, chiar dacă Nick Cannon a întrebat-o dacă doreşte să consulte mai întâi un consilier marital.

Nick Cannon ar fi declarat în luna august că "există nişte probleme în paradis", atunci când jurnaliştii americani i-au pus întrebări despre căsnicia sa. "«Probleme în paradis» reprezintă cea mai prostească frază pe care am auzit-o vreodată! Nu aş spune niciodată aşa ceva", a scris Nick Cannon pe Twitter, în septembrie.

Presa americană relata în urmă cu două luni că Nick Cannon le-ar fi mărturisit unor prieteni că el şi Mariah Carey locuiesc în case diferite de mai multe luni, iar soţia sa i-a acordat permisiunea să îi scoată din Los Angeles pe gemenii cuplului, Moroccan şi Monroe, în vârstă de trei ani, întrucât "el ştia prea bine că o supără foarte tare atunci când vorbeşte în presă despre viaţa de familie".

"Am lipsit de pe reţelele de socializare în ultimele luni din motive evidente, dar acum simt nevoia să vorbesc despre asta. Ca să fie clar: nu am făcut - şi nici nu voi face - nicio declaraţie despre căsnicia mea", a scris rapperul american, într-un mesaj publicat pe Twitter.

"Ceea ce mă enervează cel mai mult este atunci când aud diverse persoane bârfind-o pe Mariah Carey. Îi voi fi pentru totdeauna îndatorat pentru că m-a binecuvântat cu doi copii. O voi iubi pentru totdeauna, necondiţionat, pentru acest lucru, dar şi pentru altele. Mariah Carey este o mamă minunată şi am încredere deplină în ea. O iubesc pe Mariah Carey şi asta nu se va schimba", a adăugat Nick Cannon.

În schimb, Mariah Carey a păstrat tăcerea pe reţelele de socializare şi nu a vorbit despre viaţa de familie în ultimele luni, alimentând astfel zvonurile despre divorţul ei iminent de Cannon.

Mariah Carey s-a căsătorit cu cântăreţul R&B Nick Cannon, gazda emisiunii "America's Got Talent", în 2008. Gemenii lor, Moroccan şi Monroe, s-au născut în aprilie 2011.

Dacă pentru Cannon acesta a fost primul său mariaj, cântăreaţa americană a fost căsătorită şi cu producătorul muzical Tommy Motola, în perioada 1993 - 1998.

Mariah Carey, câştigătoare a cinci premii Grammy, a cunoscut succesul în anii '90, prin lansarea unui album care îi poartă numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântăreaţă în Statele Unite ale Americii în anii '90, iar albumele ei s-au vândut în peste 200 de milioane de exemplare. Popularitatea sa a intrat în declin începând cu anii 2000, când a rupt legătura cu casa de discuri Columbia Records.

Artista, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, a revenit pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes. Albumul ei "E=MC2", lansat în aprilie 2008, s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii doar în Statele Unite şi i-a oferit artistei americane şansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 în Billboard Hot 100, datorită piesei "Touch My Body". Cu această piesă, Mariah Carey l-a egalat pe Elvis Presley şi a urcat pe a doua poziţie în clasamentul artiştilor cu cele mai multe piese devenite No.1 în Billboard Hot 100, în ultimele decenii. Prima poziţie a acestui clasament este ocupată de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite No.1.

Carey va susţine, începând din luna octombrie, un nou turneu mondial, prin care artista americană îşi va promova cel mai recent album de studio, "Me. I Am Mariah...The Elusive Chanteuse", lansat pe piaţă în mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici