Marian Crişan a filmat videoclipul Corinei cu Lumidee, "Let Go" (Galerie Foto)

Marian Crişan, câştigătorul premiului Palme d'Or la Cannes pentru scurtmetrajul "Megatron", a realizat videoclipul piesei "Let Go", pe care Corina o interpretează alături de artista americană de origine portoricană Lumidee.

85 afișări
Imaginea articolului Marian Crişan a filmat videoclipul Corinei cu Lumidee, "Let Go" (Galerie Foto)

Marian Crişan a filmat videoclipul Corinei cu Lumidee, "Let Go" (Imagine: Media Pro Music)

Bijuterii, toalete extravagante, lanţuri, cătuşe, mişcări lascive, atmosferă fierbinte sunt doar câteva din ingrediente alese de regizorul Marian Crişan pentru videoclipul piesei "Let Go", cel mai nou single al Corinei, realizat în colaborare cu Lumidee.

Filmările pentru videoclipul piesei "Let Go" au avut loc săptămâna trecută, într-un club bucureştean, şi au durat mai mult de 16 ore, timp în care Corina a schimbat patru ţinute, iar Lumidee - trei, una mai extravagantă ca cealaltă.

GALERIE FOTO

"Sunt foarte entuziasmată şi bucuroasă că am reuşit să fac o colaborare cu un nume de top 10 american", a declarat Corina.

"Este o experienţă la care visez de foarte mult timp şi sunt fericită că am reuşit. Lumidee este o artistă de forţă, foarte senzuală şi cu energie fantastică. Ea m-a inspirat şi, chiar dacă sunt însărcinată în luna a şasea, am găsit resurse pentru a inventa un personaj pe care nu l-aş fi putut înţelege sau imagina acum ceva vreme, şi anume funkdiva", mai povesteşte cântăreaţa.

Corina a declarat întotdeauna că adoră provocările şi că nu îi place să fie încadrată în şabloane. Aşa se explică faptul că a promovat mereu, la fiecare nou videoclip, şi câte o nouă imagine, în concordanţă cu mesajul pieselor pe care le interpreta.

"Am învăţat de la showbiz-ul de peste ocean, creatori de vedete mondiale, că singura reţetă sigură pentru succes este reinventarea. De fiecare dată, la fiecare clip, mie îmi place să aduc ceva nou, să fiu alta şi am încredere că «Let Go» va ajunge repede în topurile internaţionale", a mai spus artista.

Colaborarea dintre cele două artiste a început în urmă cu câteva săptămâni, când un prieten comun al celor două artiste le-a făcut cunoştinţă.

Lumidee a ascultat piesa, i-a plăcut şi a fost de acord să facă acest featuring alături de Corina.

Corina feat. Pacha Man & Marius Moga - "Noi Doi"

Lumidee - "Never Leave You"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici