Marius Chivu şi Claudiu Bleonţ joacă alături de Steven Seagal în "Born to Raise Hell"

Marius Chivu şi Claudiu Bleonţ se numără printre actorii români care vor juca alături de Steven Seagal în producţia "Born to Raise Hell".

627 afișări
Imaginea articolului Marius Chivu şi Claudiu Bleonţ joacă alături de Steven Seagal în "Born to Raise Hell"

Actorul Steven Seagal (Imagine: Mediafax Foto)

Alături de aceştia mai joacă Darren Shahlavi, D. Neil Mark, Claudiu Bleonţ, Cosmina Păsărin şi Călin Puia.

Urmând a fi lansata pe piaţă în 2010, producţia "Born to Raise Hell" este regizată de Lauro Chartrand - actor şi regizor, cunoscut publicului pentru rolul din seria "X-Man", dar şi ca specialist al efectelor speciale şi al secvenţelor cu cascadori.

Marius Chivu interpretează rolul personajului Vlad (bodyguard), care îl va ajuta pe Steven Seagal să elimine câţiva mafioţi specializaţi în traficul de arme şi droguri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici