Marius Nedelcu, ex-Akcent, a semnat cu MediaPro Music

Marius Nedelcu, fostul membru al trupei Akcent, a decis, la începutul lunii aprilie, să părăsească trupa pentru a se lansa într-o carieră pe cont propriu, el semnând în acest sens un contract cu casa de discuri MediaPro Music.

62 afișări
Imaginea articolului Marius Nedelcu, ex-Akcent, a semnat cu MediaPro Music

Marius Nedelcu, ex-Akcent, a semnat cu MediaPro Music

"Am ales MediaPro Music pentru că mi-a plăcut echipa, au ţinut constant legătura cu mine şi sunt foarte serioşi", a declarat Marius Nedelcu.

La fel ca şi în cazul pieselor "Kylie", "Jokero", "King of disco" sau "Let’s talk about it", Nedelcu a scris singur versurile tuturor pieselor de pe primul său album solo: "Îmi doresc de mult acest material, dar lucrez la el de un an. Melodiile sunt inspirate din realitate, versurile îmi aparţin în întregime, iar în concerte voi cânta live".

Primul single de pe acest album urmează să fie lansat în curând, artistul declarând că albumul va fi disponibil pe piaţă în luna iulie.

"Aş vrea ca publicul să nu mă vadă ca pe un produs Akcent, ci să înţeleagă că am propria mea personalitate şi un stil diferit", a spus artistul.

Marius Nedelcu a anunţat, la începutul lunii aprilie, în cadrul emisiunii "Happy Hour", difuzată de Pro TV, că nu mai face parte din formaţia Akcent. Motivul despărţirii invocat de acesta a fost faptul că e foarte complicat să lansezi două proiecte în paralel.

Marius Nedelcu a aflat de la Cătălin Măruţă că cel care îl va înlocui în formaţie este Cornel, fost component al trupei Bliss.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici