Mark Lester susţine că este tatăl biologic al primilor doi copii ai lui Michael Jackson

Cel mai bun prieten al lui Michael Jackson, Mark Lester, crede că este tatăl biologic al primilor doi copii ai starului, Prince Michael şi Paris Jackson, şi îşi doreşte să solicite un test ADN în acest sens.

1100 afișări
Imaginea articolului Mark Lester susţine că este tatăl biologic al primilor doi copii ai lui Michael Jackson

Mark Lester susţine că este tatăl biologic al primilor doi copii ai lui Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mark Lester, care a jucat în filme când era copil, susţine că Michael Jackson i-a cerut să doneze spermă cu un an înainte ca primul fiul al superstarului, Prince Michael, să se nască. După Prince Michael, care acum are 16 ani, s-a născut Paris Jackson, care în prezent are 15 ani.

Lester, în vârstă de 54 de ani şi tată al patru copii a declarat pentru Sunday People: "După ce Michael m-a rugat să donez spermă pentru el, am uitat complet de asta. Era un tată grozav pentru copiii săi, i-a crescut minunat, era extraordinar cu copiii aşa că nu m-am gândit atunci la asta... dar e o posibilitate ca eu să fiu tatăl biologic al celor doi", informează contactmusic.com.

"Nu aş face testul ADN fără permisiunea copiilor, dar când vor deveni majori, şi nu mai e mult până atunci, şi dacă vor dori asta, voi face acest test. Este alegerea lor", a adăugat Lester. "Nu vreau să le spun ce să facă. Nu vreau decât să fiu pentru ei ceea ce Michael a vrut să fiu - un naş", a mai spus acesta.

Mark Lester a fost prietenul lui Michael Jackson timp de 30 de ani şi a declarat că nu i-a mai fost permis să vadă copiii din 2009, de la ceremonia de înmormântare a artistului, dar i-a invitat pe aceştia să îl viziteze. "Sunt aici, veniţi să mă vizitaţi în Anglia", a spus el.

Katherine Jackson, mama lui Michael Jackson, care este tutorele legal al lui Prince Michael, Paris şi al fratelui lor de 11 ani, Blanket, a cerut ca investigaţiile referitoare la datele biologice ale copiilor să fie stopate, în procesul de omor din culpă pe care familia l-a înaintat împotriva AEG Live.

Katherine Jackson a spus că juriul nu trebuie să ştie cine sunt părinţii biologici ai copiilor. Între timp, Paris Jackson a reluat întâlnirile cu mama sa biologică, Debbie Rowe. Aceasta din urmă a semnat o înţelegere cu mama lui Michael Jackson, în 2009, după moartea artistului, prin care îi sunt permise vizitele supravegheate.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici