Mark Ronson nu va mai lucra cu Amy Winehouse

Producătorul muzical Mark Ronson nu va mai lucra la tema muzicală pentru cea de-a 22-a parte a seriei "James Bond", "Quantum of Solace", alături de cântăreaţa Amy Winehouse, din cauza comportamentului inconsecvent al acesteia, informează New Musical Express, citând cotidianul britanic The Sun.

6 afișări
Imaginea articolului Mark Ronson nu va mai lucra cu Amy Winehouse

Mark Ronson nu va mai lucra cu Amy Winehouse

"Am început să lucrăm la tema muzicală, însă nu am mai apucat să o terminăm. Nu cred că vom mai reuşi decât dacă se petrece un miracol şi o înregistrăm cu vocea altcuiva. Nu sunt sigur că Amy e pregătită să lucreze la muzică încă", a declarat Ronson.

Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al lui Winehouse a declarat: "Mark a prezentat o piesă lui Amy, însă ea a avut alte idei cu privire la direcţia pe care aceasta ar trebui să o aibă. Suntem siguri că cei doi vor continua să facă muzică minunată împreună".

Amy Winehouse şi Mark Ronson au început lucrul la coloana sonoră pentru film luna trecută, în studioul producătorului, situat în Henley, Oxfordshire.

Autoarea hitului "Back to Black", recompensată cu cinci premii Grammy, a înregistrat împreună cu Ronson foarte multe materiale de succes, inclusiv cântecul "Rehab", recompensat cu premiul Grammy.

A 22-a parte a seriei "James Bond", "Quantum of Solace", va fi lansată în premieră pe 31 octombrie, în Marea Britanie, cu o săptămână înainte de a ajunge pe marile ecrane în Statele Unite.

În "Quantum of Solace", turnat în Panama, Italia, Austria şi în studiourile londoneze Pinewood, James Bond - Daniel Craig - este urmărit de un grup de traficanţi de droguri periculoşi, care doresc să îl elimine. Rolul "răului" este interpretat de francezul Mathieu Amalric, iar "Bond Girls" vor fi ucraineanca Olga Kurlylenko, top model şi actriţă, şi tânăra britanică Gemma Atterton.

"Quantum of Solace" este al doilea film "James Bond" în care rolul agentului secret este jucat de Daniel Craig. Specialiştii cred că actorul în vârstă de 39 de ani a înviat franciza "James Bond", "Casino Royale", filmul cu care a debutat în rolul agentului secret al Majestăţii Sale, în 2006, având încasări la nivel mondial de 594 de milioane de dolari, potrivit www.boxofficemojo.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici