Mark Wahlberg, tătic pentru a patra oară

Actorul american Mark Wahlberg a devenit tătic pentru a patra oară, după ce soţia sa, Rhea Durham, a născut, luni, o fetiţă care a primit numele de Grace Margaret Wahlberg, informează accesshollywood.com.

108 afișări
Imaginea articolului Mark Wahlberg, tătic pentru a patra oară

Mark Wahlberg, tătic pentru a patra oară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mark Wahlberg şi Rhea Durham mai au trei copii - Ella, în vârstă de şase ani, Michael, în vârstă de trei ani, şi Brendan, în vârstă de 16 luni.

Cuplul a anunţat sarcina în octombrie 2009, la aproximativ un an după naşterea fiului Brendan.

Deşi Mark Wahlberg, care poate fi văzut în această perioadă în drama "Din Raiul meu/ The Lovely Bones", este cel mai mic dintr-o familie cu nouă copii, el nu intenţionează totuşi ca familia lui să devină la fel de numeroasă.

"Patru este un număr suficient de mare. Noi am fost crescuţi cu multă dragoste. Însă nu cred că am primit acea atenţie de care aveam nevoie fiecare dintre noi. Părinţii mei erau obligaţi să muncească ca să ne asigure pâinea pe masă. Misiunea mea în viaţă este să îmi cresc copiii aşa cum trebuie. Cu tot succesul pe care îl am în carieră, dacă dau greş în această misiune, atunci viaţa mea nu va însemna nimic", a declarat actorul american pentru revista People.

În orice caz, actorul în vârstă de 38 de ani a recunoscut că soţia lui este aceea care va decide câţi copii vor avea.

"Soţia mea are dreptul să aleagă numărul magic... va avea atâţia câţi îşi va dori. Eu vreau să îmi cresc copiii bine şi vreau să le ofer lumea. Însă vreau, totodată, ca ei să aprecieze acest lucru", a adăugat Mark Wahlberg.

Wahlberg, nominalizat la premiile Oscar în 2007, pentru rolul din "Cârtiţa", în regia lui Martin Scorsese, are, la cei 38 de ani ai săi, un curriculum vitae ieşit din comun, chiar şi pentru criteriile hollywoodiene. După ce a stat în închisoare pentru trafic de droguri şi vătămări corporale, a făcut parte dintr-o "boy's band". A devenit apoi un cântăreţ de rap de succes şi a fost imaginea unei celebre mărci de lenjerie de corp. S-a impus ca actor cu rolul din "Jurnalul unei vedete de film porno/ Boogie Nights", în 1997. Mark Wahlberg a mai putut fi văzut în "Planeta maimuţelor", "Jaf în stil italian", "Lunetistul", "Max Payne". În afară de drama supranaturală "Din Raiul meu/ The Lovely Bones", în regia lui Peter Jackson, el mai joacă în comedia romantică "Date Night", în regia lui Shawn Levy.

Rhea Durham, în vârstă de 31 de ani, este top model. A apărut pe copertele mai multor publicaţii celebre - Vogue, Marie Claire, ELLE - şi a făcut parte dintre modelele care au prezentat lenjerie la ediţia din 2001 a Victoria's Secret Fashion Show.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici