"Marley and Me", pe primul loc în box office-ul nord-american (Video)

Filmul "Marley and Me", o comedie cu Jennifer Aniston şi un labrador plin de energie, s-a situat pe prima poziţie în box office-ul nord-american, pentru a doua săptămână consecutiv.

17 afișări
Imaginea articolului "Marley and Me", pe primul loc în box office-ul nord-american (Video)

"Marley and Me", pe primul loc în box office-ul nord-american (Imagine: www.imdb.com)

Lansat în cinematografele nord-americane în Ajunul Crăciunului, filmul "Marley and Me" a obţinut încasări de 24 de milioane de dolari de vineri până duminică, potrivit Exhibitor Relations. De la lansare, filmul a obţinut încasări totale de 106,5 milioane de dolari.

Comedia fantastică "Bedtime Stories", a studiourilor Disney, cu Adam Sandler în rolul principal, se menţine pe a doua poziţie în clasament, cu încasări de 20,3 milioane de dolari la sfârşitul săptămânii trecute şi cu un total de 85,3 milioane de dolari în cele zece zile de la lansare.

La mică distanţă, pe locul al treilea în acest clasament se află "Strania poveste a lui Benjamin Button", cu încasări de 18,4 milioane de dolari. Filmul este inspirat dintr-o nuvelă a lui F. Scott Fitzgerald, în care eroul principal, interpretat de Brad Pitt, îşi trăieşte viaţa în sens invers, începând de la vârsta de 80 de ani. Filmul a obţinut încasări totale de 79 de milioane de dolari cele două săptămâni de la lansare.

Thriller-ul istoric "Valkyrie", în care Tom Cruise interpretează rolul unui ofiţer din mişcarea de Rezistenţă germană însărcinat cu asasinarea lui Hitler, se află pe locul al patrulea, cu încasări de 14 milioane de dolari de vineri până duminică. De la lansare, în urmă cu două săptămâni, filmul a obţinut încasări totale de 60,7 milioane de dolari.

Comedia "Yes Man", în care Jim Carey joacă rolul unui bărbat care a hotărât să spună întotdeauna "Da", se menţine pe locul al cincilea, cu încasări de 13,8 milioane de dolari, fiind urmat, pe locul al şaselea, de comedia dramatică "Seven Pounds", cu Will Smith în rolul unui bărbat bântuit de un mare secret, care a obţinut încasări de 10 milioane de dolari.

Pe poziţia a şaptea se menţine filmul de animaţie "The Tale of Despereaux", care prezintă povestea unui şoricel cu ambiţii mari şi care a avut încasări de 7 milioane de dolari.

Filmul "Doubt" a urcat pe locul al optulea, cu încasări de 5,03 milioane de dolari, iar remake-ul SF "Ziua în care pământul se opri", cu Keanu Reeves, a coborât pe locul al nouălea, cu încasări de 4,8 milioane de dolari.

Filmul "Slumdog Millionaire", al britanicului Danny Boyle, se află pe poziţia a zecea, cu încasări de 4,8 milioane de dolari. Acţiunea filmului are loc în Bombay şi urmăreşte povestea unui tânăr indian analfabet care câştigă, în ciuda tuturor aşteptărilor, versiunea locală a jocului de televiziune "Vrei să fii miliardar".

Strania poveste a lui Benjamin Button

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici