Martin Scorsese ar putea realiza un film despre viaţa lui Frank Sinatra

Regizorul Martin Scorsese ar putea realiza un film despre viaţa lui Frank Sinatra, de la a cărui moarte se împlinesc 10 ani miercuri, potrivit fiicei marelui cântăreţ american, Tina Sinatra, care doreşte să producă această biografie, informează Corriere della Sera.

27 afișări
Imaginea articolului Martin Scorsese ar putea realiza un film despre viaţa lui Frank Sinatra

Martin Scorsese ar putea realiza un film despre viaţa lui Frank Sinatra

Fiica cea mai mică a celui supranumit "The Voice", Tina, spune că a prezentat acest proiect lui Scorsese şi că filmul ar trebui să arate "adevărul despre tatăl său", mai ales în ceea ce priveşte o posibilă asociere a acestuia cu Mafia.

Martin Scorsese are o experienţă bogată în ceea ce priveşte adaptarea pentru marile ecrane a biografiilor unor mari artişti. Astfel, regizorul premiat cu un Oscar pentru filmul "Cârtiţa" pregăteşte un documentar despre Bob Marley.

În noiembrie 2007, regizorul a lansat pe DVD documentarul "Amazing Journey: The Story of the Who", iar la ediţia de anul acesta a Festivalului de la Berlin el a lansat un film despre două concerte ale legendarilor Rolling Stones. De asemenea, Scorsese a realizat unul dintre cele mai recente documentare despre Bob Dylan, "No Direction Home".

Frank Sinatra s-a născut în 1915 şi a murit pe 14 mai 1998, la vârsta de 83 de ani, din cauza unui infarct. El este considerat unul dintre cei mai buni cântăreţi ai tuturor timpurilor. Printre hiturile sale se numără "Imaginations", "The One I love, Fools Rush In", "I’ll never Smile Again", "I’ll Be Seeing You". A fost recompensat cu un premiu Oscar pentru rolul din "De aici în Eternitate" (1953).

Sinatra a fost un personaj controversat, legăturile sale cu Mafia fiind cercetate mult timp. Au existat speculaţii potrivit cărora cântăreţul a devenit curier al Mafiei. Se pare că Sinatra i-a inspirat scriitorului Mario Puzo personajul Johnny Fontane, din romanul "Naşul", un artist care se foloseşte de cariera sa pentru a face diverse servicii Mafiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici