Martina Topley Bird, în deschiderea concertului Massive Attack (Video)

Cântăreaţa Martina Topley Bird va susţine un recital în deschiderea concertului pe care trupa britanică Massive Attack îl va susţine la Bucureşti, pe 2 august, pe stadionul de atletism din cadrul Complexului Sportiv "Iolanda Balaş Soter", au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii evenimentului.

20 afișări
Imaginea articolului Martina Topley Bird, în deschiderea concertului Massive Attack (Video)

Martina Topley Bird, în deschiderea concertului Massive Attack

Martina Topley Bird şi-a câştigat faima atunci când a înregistrat vocea pentru primul album Tricky, intitulat "Maxinquaie". Martina şi Tricky şi-au continuat colaborarea şi pe următoarele albume, "Nearly God", "Pre-Millennium Tension" şi "Angels With Dirty Faces".

În 2003 a apărut primul album solo al artistei britanice - "Quixotic". Materialul a fost văzut de către critici ca o mare realizare şi a fost nominalizat la premiile Mercury din acel an. Cel de al doilea album, "The Blue God", a apărut în mai 2008, fiind la rândul său bine primit. Albumul este produs de celebrul Danger Mouse, membru în formaţia Gnarls Barkley şi compozitor al hitului "Crazy".

Pentru promovarea albumului "The Blue God" au fost lansate până acum două single-uri: "Carnies" şi "Poison". Concertul din 2 august, în deschiderea show-ului Massive Attack, va fi primul pe care Martina Topley Bird îl susţine la Bucureşti.

Biletele pentru concert se găsesc în magazinele din Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului, Hard Rock Café şi online, la www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro şi www.blt.ro. Preţul biletelor este de 95 lei pe Gazon - Sector A şi 80 lei pe Gazon - Sector B. Concertul Massive Attack din România este produs de Livada şi One Event, cele două companii care au organizat printre altele şi concertele Muse, Placebo şi Laibach.

Concertul se va desfăşura în cadrul platformei de evenimente Beck'Sperience, lansate de Beck's anul acesta în România. Evenimentul va fi cel de-al doilea de acest tip din vara aceasta, după festivalul indoor care a avut loc la Sala Polivalentă pe 5 iunie, când au concertat Goldfrapp, Vive la Fete, Stereo MC’s, Addictive TV, Kraak&Smaak, Şuie Paparude.

Forţa deschizătoare de drumuri din spatele ascensiunii trip-hop-ului şi a muzicii electro ambientale, Massive Attack reprezintă una dintre cele mai inovatoare şi influente trupe ale generaţiei lor: sound-ul lor hipnotic - o fuziune senzuală şi cinematică de ritmuri hip-hop, electro, soul, dub şi sampling-uri bine alese - a dat tonul multor tendinţe, deschizînd drumul pentru artişti ca Portishead, U.N.K.L.E., Morcheeba sau Trick. Massive Attack sunt renumiţi nu numai pentru muzica lor specială, dar şi pentru prestaţiile live. Combinaţia dintre muzica lor şi vizualurile United Visual Artists (colectiv de artişti printre ai cărui clienţi se regăsesc şi U2) reuşeşte să impresioneze întotdeauna un public dornic de experienţe de primă clasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici