Mărturisire neaşteptată, în timpul unui joc televizat. Justin Timberlake a admis că a avut o relaţie amoroasă cu una dintre vedetele Spice Girls

Cântăreţul Justin Timberlake a declarat într-o emisiune televizată că a avut o aventură cu una dintre membrele celebrei trupe britanice Spice Girls, fără a-i menţiona numele, potrivit voici.fr.

6415 afișări
Imaginea articolului Mărturisire neaşteptată, în timpul unui joc televizat. Justin Timberlake a admis că a avut o relaţie amoroasă cu una dintre vedetele Spice Girls

Mărturisire într-un joc televizat. Justin Timberlake a admis că a avut o relaţie cu una dintre vedetele Spice Girls

Justin Timberlake a fost invitat alături de foştii săi colegi din trupa 'N Sync în emisiunea lui Ellen DeGeneres, de pe postul TV american NBC, iar, la un moment dat, a fost implicat într-un joc de mărturisiri despre viaţa amoroasă.

Fosta trupă americană s-a reunit pentru scurtă vreme, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru a inaugura o stea care îi este dedicată pe celebrul Walk of Fame din Los Angeles.

Membrii trupei au fost invitaţi de realizatoarea TV să joace un joc, "Niciodată nu am...".

Justin Timber­lake, care pe vremea când era membru al acestei trupe a avut o relaţie şi cu Brit­ney Spears, a fost întrebat dacă a avut vreo aventură cu o "Spice Girl" şi a răspuns pozitiv, fără a da alte detalii.

Fanii trupei au ajuns la concluzia, după mai multe analize, că aceasta ar fi Baby Spice, Emma Burton.

Cântăreţul, compozitorul şi actorul Justin Timberlake, în vârstă de 37 de ani, a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync şi a fost recompensat cu nouă premii Grammy şi patru premii Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, "Justified", urmat de "FutureSex/ LoveSounds", în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de 'N Sync - 50 de milioane de unităţi. Justin Timberlake a jucat şi în filme, precum "The Social Network/ Reţeaua de socializare", "Bad Teacher" şi "Prietenie cu folos/ Friends With Benefits".

Justin Timberlake este căsătorit cu actriţa Jessica Biel, din octombrie 2012, cu care are un copil, Silas Randall, născut pe 11 aprilie 2015.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici