Mary J. Blige, în rol de cântăreaţă, într-o comedie

Cântăreaţa americană Mary J. Blige, câştigătoare a nouă premii Grammy, urmează să apară pe afişul celui mai recent proiect cinematografic al regizorului Tyler Perry, intitulat "I Can Do Bad All by Myself".

11 afișări
Imaginea articolului Mary J. Blige, în rol de cântăreaţă, într-o comedie

Mary J. Blige, în rol de cântăreaţă, într-o comedie (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Filmul va avea la bază un scenariu scris tot de Tyler Perry şi va fi lansat pe marile ecrane pe 11 septembrie.

Actriţa americană Taraji P. Henson, nominalizată la premiile Oscar, în 2009, pentru rolul din filmul "Strania poveste a lui Benjamin Button", face şi ea parte din distribuţie.

Mary J. Blige va interpreta rolul unei cântăreţe care deţine un club de noapte şi este prietenă cu personajul interpretat de Taraji P. Henson, dar şi cu Madea, un celebru personaj inventat de Tyler Perry, care va apărea şi în acest film.

Mary J. Blige a încheiat recent turneul nord-american, susţinut cu casa închisă, iar în prezent lucrează la următorul ei album, ce va fi lansat anul acesta. Cântăreaţa are deja în palmares opt discuri de platină.

Artista a mai cochetat cu actoria şi în trecut. În 2001, ea a apărut în drama "Prison Song", iar recent a avut o apariţie în serialul "Entourage", în calitate de invitat special.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici