Mary J. Blige şi Andrea Bocelli vor cânta pentru Haiti la gala Grammy 2010

Cântăreaţa Mary J. Blige şi tenorul Andrea Bocelli vor interpreta un cover al piesei "Bridge Over Troubled Water" - lansată de Simon&Garfunkel -, la gala premiilor Grammy, duminică, pentru a strânge fonduri în favoarea victimelor cutremurului din Haiti.

12 afișări
Imaginea articolului Mary J. Blige şi Andrea Bocelli vor cânta pentru Haiti la gala Grammy 2010

Mary J. Blige şi Andrea Bocelli vor cânta pentru Haiti la gala Grammy 2010

Organizatorii galei Grammy 2010 au declarat, miercuri, că înregistrările audio şi video ale recitalurilor susţinute în cadrul acestei ceremonii vor putea fi descărcate de pe iTunes, imediat după încheierea evenimentului.

Toate încasările obţinute vor fi donate filialei din Haiti a Crucii Roşii.

Acest cover este, totodată, un tribut adus single-ului "Bridge Over Troubled Water", recompensată, în urmă cu 40 de ani, cu trei premii Grammy - single-ul anului, cântecul anului şi discul anului.

Duetul Mary J. Blige - Andrea Bocelli reprezintă o continuare a acţiunilor caritabile lansate prin teledonul pentru Haiti, care a avut loc vineri, 22 ianuarie, şi a fost transmis de toate posturile de televiziune naţionale din Statele Unite ale Americii şi pe internet, în urma căruia au fost obţinute fonduri de peste 61 de milioane de dolari.

Printre artiştii care au susţinut recitaluri în cadrul acestui teledon s-au numărat Stevie Wonder, Alicia Keys, Jay-Z, Bono şi Beyonce. Stevie Wonder a interpretat cu această ocazie un cover al piesei "Bridge Over Troubled Water".

Mary J. Blige, în vârstă de 39 de ani, câştigătoare a nouă premii Grammy, a lansat pe piaţă opt albume, care au ajuns pe primele locuri în topurile muzicale, pe parcursul celor 15 ani de carieră. Cel mai recent album, lansat în 2007, se numeşte "Growing Pains".

Andrea Bocelli este un tenor italian de pop-opera şi cântăreţ de operă. El a lansat şapte albume şi a vândut deja peste 65 de milioane de discuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici