Maşinile anului 2010, sâmbătă la "Pro Motor"

Cele mai tari maşini ale anului 2010, expuse la Salonul Auto de la Frankfurt, vor fi prezentate la ediţia de sâmbătă, de la ora 12.00, a emisiunii "Pro Motor", difuzată la Pro TV.

169 afișări
Imaginea articolului Maşinile anului 2010, sâmbătă la "Pro Motor"

Maşinile anului 2010, sâmbătă la "Pro Motor" (Imagine: Pro Motor)

Roxana Ciuhulescu, moderatoarea emisiunii "Pro Motor", difuzată la ProTv, a fost prezentă la cel mai important eveniment auto al anului şi aduce în premieră în România ultimele tendinţe în materie de maşini, direct de la Salonul Auto de la Frankfurt.

Dacă Dacia nu a avut expus niciun model nou, ceilalţi constructori de autoturisme au prezentat presei cel puţin câte o maşină. Printre bolizii de lux expuşi la Frankfurt se numără Lamborghini Reventon Roadster, Mercedes Brabus CLS V12 S Rocket, Rolls Royce Ghost şi Bentley Vitesse Rose, însă vedeta salonului a fost de departe Ferrari 458 Italia. Dar, pentru că luxul nu se îmbină întotdeauna cu utilul, "Pro Motor" prezintă cea mai proaspătă soluţie pentru traficul urban - noul Volkswagen E-Up, o maşină electrică extrem de compactă, care are doar 3,19 metri lungime.

Salonul Auto de la Frankfurt a atras nume grele la prezentarea celor mai importante noutăţi despre autoturisme. Roxana s-a întâlnit la Frankfurt cu Ion Ţiriac şi Călin Popescu Tăriceanu, ambii mari pasionaţi de maşini, dar şi cu Michael Schumacher şi cu actorul Rowan Atkinson, cunoscut sub numele de "Mr. Bean".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici