MASTERCHEF: Certuri, situaţii compromiţătoare şi concurenţi eliminaţi după o nouă etapă a concursului - VIDEO

Proba căreia concurenţii emisiunii "MasterChef", de marţi, de la Pro TV, au trebuie să-i facă faţă a fost aceea de a impresiona nu mai puţin de 200 de persoane care au venit să ia masa la o cantină socială. Entuziasmul de a găti pentru persoane fără posibilităţi materiale s-a transformat odată cu intrarea în bucătăria cantinei într-un haos.

1220 afișări
Imaginea articolului MASTERCHEF: Certuri, situaţii compromiţătoare şi concurenţi eliminaţi după o nouă etapă a concursului - VIDEO

"MasterChef" la cantină socială. Ce li s-a pregătit concurenţilor

Echipele au fost stabilite în ediţia de săptămâna trecută - cea roşie, condusă de Gina, şi cea albastră, condusă de Victor.

Victor Nemeş a dovedit ca poate fi şi dur, dacă situatia o cere."Să nu vă prind că începeţi să vă certaţi, că dau cu voi de pământ. Sunteţi prieteni şi lucrati ca o echipa, dacă nu, vă scot afară, dau cu voi de pământ, vă ia mama dracului", şi-a avertizat el colegii, chiar dacă inevitabilul s-a produs.

VEZI AICI CUM S-A DESCURCAT ECHIPA LUI VICTOR

Părerile componenţilor echipei albastre despre şeful lor au fost împărţite.

"Victor ca şef de echipa este un om de nota 41. De 200 de ori dacă mi-ai cere să aleg un şef de echipă, pe el l-aş alege", l-a lăudat Rares Burducea.

"Cred că Victor putea să facă mai mult. Nu ne-a organizat cum trebuie", a fost de parere Aida Parascan.

Concurenta Nicoleta Matea a reuşit să fie din nou în centrul atenţiei şi în această emisiune. Ea şi-a atras criticile celorlalţi, dar şi ale juraţilor, după ce s-a plâns că a muncit prea mult, a făcând parte din echipa albastră.

"Eu astăzi am făcut foarte multe. Am tăiat cartofi. Şi atât. Doamne fereşte, dacă se intampla ceva şi iese greşit, zic să nu ma bage pe mine la înaintare direct, în faţa Chefilor, asa că am ramas la cartofi. Ah, si ceapa am curăţat. Pe mine a cazut, de fapt, tot greul", a mai spus ea cu zambetul pe buze.

"N-avem voie să ne batem între noi, dar cred că şi-o ia de la cineva, pentru că întruna trăncăne, nimic nu-i convine, niciodată", a afirmat Andreea Pojar, din echipa roşie.

CARE AU FOST REPROŞURILE LA ADRESA NICOLETEI

În plus, Nicoleta Matea a fost surprinsă într-o ipostază compromiţătoare alături de Rareş Burducea.

Ana Rotaru i-a vazut într-o ipostaza care a mirat-o, ştiind ca Nicoleta este maritată: "Eu i-am vazut pe Nicoleta şi pe Rares cum se ţineau de mână. Asta nu-i tare frumos dacă ea e căsătorita. Eu i-am intrebat ce fac, dar n-au zis nimic".

Pus in faţa dezvaluirilor, Rares a aformat că el si Nicoleta sunt doar buni prieteni. "Nu cred că a fost vorba de tensiune sexuală între noi. Că ne-am tinut de mana... Daca îmi aduc bine aminte a stat şi la mine în brate, pentru c nu voia sa stea pe scări, până la urmă ce vrei, suntem tineri, frate", a spus el.

La final, echipa lui Victor a pierdut votul celor veniti să mănance la cantina, cu 119 voturi la 115.

Cu toate acestea, la testul sub presiune, proba eliminatorie, Chefii au considerat că merită să intre ambele echipe.

În urma probei sub presiune, au fost eliminaţi doi concurenţi - Răzvan Oana şi Ştefania Macau.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici