"MasterChef", ediţia a doua: Dans la cratiţă, personaje spectaculoase şi preparate inovatoare - VIDEO

Cea de-a doua ediţie a "MasterChef", difuzată, marţi, a adus din nou spectacolul culinar la Pro TV. O tânără a încercat să îi impresioneze pe membrii juriului, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scarlatescu, nu doar cu preparatul său, ci şi cu mişcări de dans la cratiţă.

516 afișări
Imaginea articolului "MasterChef", ediţia a doua: Dans la cratiţă, personaje spectaculoase şi preparate inovatoare - VIDEO

"MasterChef", noul sezon - Cu ce preparat a reuşit un concurent să uimească juriul: "Este prima dată în viaţa mea când aud şi mănânc aşa ceva"

Andreea Tereza Prelipcean le-a oferit juratilor un moment colorat de dans la cratiţă. Pasionata de gătit, dar şi de muzica şi cluburi, aceasta a ţinut să le arate chefilor că gatitul poate fi distractiv pe muzică şi mişcări de club.

Si daca dansul său nu i-a impresionat pe jurati, platingul de tagliatele bolognese i-a adus acesteia un sorţ şi intrarea în etapa următoare.

VEZI CUM ŞI-A PREZENTAT PREPARATUL ANDREEA PRELIPCEAN

Un alt concurent care a impresionat juriul a fost Victor Nemeş, un bucureştean de 35 de ani, de profesie pilot şi instructor moto defensiv, care a demonstrat în fata juraţilor că motoarele şi masinile se asorteaza bine cu bucătaria. Acesta a pregatit o farfurie de paste homemade cu chilly si creveţi, care i-a adus laudele juratilor.

Căsătorit şi tată a doi copii, dintre care unul este adoptat din Cambodgia, unde a ajuns cu diverse proiecte sociale, Victor a mizat pe un preparat simplu, dar delicios, care a încântat papilele gustative ale celor trei maestri.

"În sezonul întâi am mai mâncat nişte paste aşa de bune”. Pana acum in sezonul asta nu am reuşit să dau de fructe de mare făcute in felul in care le-ai facut tu. Imi place mancarea ta. Un mare da", i-a spus Cătălin Scărlatescu.

VEZI AICI DEMONSTRAŢIA LUI VICTOR NEMEŞ

Dacă cei mai multi concurenţi au mizat marţi seara pe preparate clasice, Lucian Morteanu a venit decis să cucerască “MasterChef” cu un plating de bucătarie moleculară: Panang gai – pui cu lemongrass.

Juratii nu au fost convinsi, astfel ca l-au supus unei probe in direct: sa gateasca pe loc un ou ochi ca la carte. “Ca sa ajungi sa faci bucatarie moleculara, îţii trebuie multi ani de practică” l-a sfatuit Catalin Scarlatescu.

A primit însă sortul pentru curaj şsi pentru că a reusit să le straneasca juratilor curiozitatea.

VEZI AICI PREPARATUL CREAT DE LUCIAN MORTEANU

Tot marţi, la Pro TV, şi-a făcut intrarea în scenă simpaticul Sissoko, fost concurent în primul sezon. De data aceasta însă, Sissoko a trecut în tabăra cealaltă şi va dat o mână de ajutor celor trei chefi în jurizare. După ce s-a făcut remarcat în primul sezon "MasterChef" cu preparate care incită papilele gustative, dar şi cu emoţiile care l-au copleşit de-a dreptul, Sidia Sissoko a urmat cursuri de bucătar şi în vara trecută şi-a luat diploma de chef.

În noua postură, Sisso, cum îi spun prietenii, a recunoscut că a fost o reală plăcere şi onoare să revină pe platourile show-ului care l-a făcut celebru, de data aceasta nu în ipostaza de concurent, ci de ajutor al juraţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici