MASTERCHEF: Prima probă eliminatorie. Mulţi concurenţi au avut nevoie de intervenţia medicului - VIDEO

Proba eliminatorie a constat în curăţarea de crapi vii. Concurenţii au primit sarcina de a transforma crapii în file de peşte. Mulţi s-au văzut nevoiţi să apeleze la medic după această probă.

778 afișări
Imaginea articolului MASTERCHEF: Prima probă eliminatorie. Mulţi concurenţi au avut nevoie de intervenţia medicului - VIDEO

MASTERCHEF: Prima probă eliminatorie. Mulţi concurenţi au avut nevoie de intervenţia medicului - VIDEO

"Nu stiam daca curge sange din peste sau din mana mea!" a marturisit o concurenta, conform Pro TV.

In urma acestei probe, doar 48 de concurenti au mers mai departe, iar dupa proba cartofului au ramas doar 24 care vor avea privilegiul sa intre in bucataria MasterChef.

Imagini de la probele susţine de concurenţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici