Matt Damon va mai avea o fetiţă

Actorul american Matt Damon, câştigător al unui premiu Oscar, a declarat, într-un interviu, că cel de-al doilea copil al său, pe care soţia sa, Luciana Bozán Barroso, trebuie să-l nască în curând, va fi o fetiţăm.

18 afișări
Imaginea articolului Matt Damon va mai avea o fetiţă

Matt Damon va mai avea o fetiţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mă simt în minoritate, e ceva nebunesc", a spus Damon, referindu-se la familia sa în care domină reprezentantele sexului frumos, informează accesshollywood.com.

Starul seriei "Jason Bourne" a anunţat, în martie, că va deveni din nou tată.

Damon şi Luciana mai au o fetiţă, Isabella, care s-a născut în iunie 2006.

Actorul, în vârstă de 37 de ani, a întâlnit-o pe Luciana Barroso, fostă chelneriţă într-un bar, în 2003, la Miami (Florida), în timpul filmărilor pentru "Lipit de tine". Femeia în vârstă de 32 de ani, originară din Argentina, mai are o fetiţă, Alexia, în vârstă de nouă ani, dintr-un mariaj anterior.

Cei doi s-au căsătorit în decembrie 2005, în cadrul unei ceremonii discrete care a avut loc la New York.

Matt Damon, ales "cel mai sexy bărbat în viaţă" pe 2007 de săptămânalul american People, a fost recompensat în 1998 cu un premiu Oscar pentru cel mai bun scenariu, pentru filmul "Good Will Hunting", împreună cu prietenul său, actorul Ben Affleck.

Matt Damon a apărut recent într-o serie de filme aplaudate de critici, printre care s-au numărat "Cârtiţa" de Martin Scorsese, "Agenţia secretă" şi "Syriana" cu George Clooney.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici