Matthew Fox, starul serialului "Lost", reţinut pentru agresarea unei şoferiţe de autobuz

Actorul Matthew Fox, unul dintre starurile din serialul TV "Lost", a fost reţinut la sfârşitul săptămânii trecute de poliţia americană, după ce a agresat o femeie care conducea un autobuz.

188 afișări
Imaginea articolului Matthew Fox, starul serialului "Lost", reţinut pentru agresarea unei şoferiţe de autobuz

Matthew Fox (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fox, care se afla în oraşul Cleveland din statul american Ohio, unde filma "I, Alex Cross", o adaptare cinematografică a romanului omonim scris de James Patterson, ar fi încercat să urce în acel autobuz, la primele ore ale dimineţii de duminică, cu alţi câţiva bărbaţi, alături de care participase la o petrecere a burlacilor. De altfel, autobuzul era închiriat de compania care organizase acea petrecere.

Heather Bormann, în vârstă de 29 de ani, conducea acel autobuz şi a declarat că l-a "înfruntat" pe Fox, atunci când acesta încerca să flirteze cu ceilalţi pasageri.

Bormann a spus că nu l-a recunoscut pe Matthew Fox, în vârstă de 45 de ani, nici ca membru al grupului de petrecăreţi, nici ca actor, şi l-a avertizat de trei ori, cerându-i să se îndepărteze de uşă.

"I-am spus că a depăşit limita. El nu a spus niciodată nimic. Doar se uita la mine cu gura căscată - apoi s-a aplecat şi a început să se balanseze spre mine", a spus reclamanta.

Heather Bormann a spus poliţiei că Matthew Fox a lovit-o în piept şi în stomac, înainte ca ea să îl lovească la rândul ei, pentru a se apăra. Potrivit declaraţiilor ei, a fost nevoie de trei bărbaţi care l-au tras pe actor departe de ea, iar un poliţist - aflat în afara programului de serviciu - l-a reţinut până la sosirea unui echipaj de poliţie.

Fox a fost reţinut mai întâi în maşina unui echipaj de poliţie, iar apoi a fost eliberat. Actorul, care a spus că va merge la casa unui prieten, a luat un taxi pentru a ajunge la hotelul unde era cazat, potrivit raportului poliţiei americane.

Bormann, o mamă care creşte singură trei copii, a spus că nu i s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva şi că intenţionează să îl dea în judecată pe actor, în cursul zilei de marţi.

"Nu-mi pasă că este celebru. Agresiunea este împotriva legii", a spus ea.

Matthew Fox este un actor american devenit celebru graţie rolului Jack Shephard din serialul de televiziune de succes "Lost: Naufragiaţii". El a mai jucat în filme precum "Aşii din mânecă/ Smokin' Aces" (2007) şi "Fiecare vede altceva/ Vantage Point" (2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici