Matthew McConaughey a salvat un pui de focă în Malibu

Actorul Matthew McConaughey a ajutat un grup de adolescenţi să salveze un pui de focă care părea epuizat şi se odihnea pe o plajă din Malibu, California, informează contactmusic.com.

125 afișări
Imaginea articolului Matthew McConaughey a salvat un pui de focă în Malibu

Matthew McConaughey (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul american, care a câştigat anul acesta premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol principal pentru partitura din "Dallas Buyers Club" le-ar fi spus unor adolescenţi să se "retragă" după ce aceştia au început să împingă animalul cu un băţ.

O sursă a declarat pentru National Enquirer: ''Matthew le-a spus copiilor că micul animal nu este rănit, ci se odihneşte şi stă la soare, focile făcând mereu acest lucru".

"După o lecţie de aproape 20 de minute despre viaţa marină, copiii erau atât de nerăbdători să plece încât nici nu i-au mai cerut vedetei să facă o poză cu ei", a mai spus sursa citată.

Matthew McConaughey a devenit cunoscut în 1993, după rolul din comedia "Marea ameţeală/ Dazed and Confused", construindu-şi ulterior o carieră strălucitoare la Hollywood, cu filmele "Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner", "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How To Lose A Guy In 10 Days", "Sahara" şi "Aurul nebunilor/ Fool's Gold".

Actorul american a putut fi văzut în 2009 pe marile ecrane în comedia romantică "Fantomele fostelor iubite/ Ghost of Girlfriends Past" şi a jucat rolul principal în drama "The Lincoln Lawyer", care a avut premiera în 2011. În ultimii ani, actorul american s-a remarcat în filmele "The Paperboy" şi "Magic Mike" şi a putut fi văzut de curând pe marile ecrane în alte două pelicule apreciate de public şi de criticii de specialitate - "Dallas Buyers Club" şi "Lupul de pe Wall Street".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici