Matthew McConaughey ajunge profesor după 4 ani în care a fost instructor la Universitatea Texas

Actorul Matthew McConaughey este profesor după 4 ani în care a fost instructor invitat la Facultatea de Radio-Televiziune-Film a Universitatăţii Texas, din Austin, arată Indie Wire.

317 afișări
Imaginea articolului Matthew McConaughey ajunge profesor după 4 ani în care a fost instructor la Universitatea Texas

Matthew McConaughey ajunge profesor după 4 ani în care a fost instructor la Universitatea Texas

Actorul premiat cu Oscar va avea statut de profesor de specialitate începând din toamnă la Universitatea Texas urmând să ţină cursuri la departamentul Radio-Televiziune-Film. Cursul său va include un studiu al peliculelor ”Mud” şi ”The Gentleman”.

McConaughey era deja instructor vizitator al Universităţii din Austin din 2015.

Universitatea a dat publicităţii un comunicat potrivit căruia numirea se datorează ”activităţii sale remarcabile ca profesor şi mentor”.

Reprezentanţii instituţiei de învăţământ texane au arătat că vedeta este respectată pentru ”disponibilitatea de a lucra cu studenţii în afara sălii de cursuri”.

Matthew McConaughey este actor american. S-a născut în 1969, pe 4 noiembrie. A ajuns cunoscut pentru rolul din comedia ”Dazed and Confused”. În anii 2000 era considerat un actor specializat în comedii romantice, din 2011, a început să joace roluri în drame ca ”Lincoln Lawyer”, ”Killer Joe” şi ”Mud”, ”Bernie” sau ”Magic Mike”. În 2013, rolul interpretat în ”Dallas Buyers Club”, i-a adus premii Oscar, Globul de Aur şi Screen Actors Guild ca şi Critics' Choice. Rolul principal jucat în serialul ”True Detective” i-a adus premiul Critics' Choice pentru cel mai bun actor într-un serial de televiziune dramă. În 2019 a jucat rolul principal al peliculei ”The Beach Bum”, în regia lui Harmony Korine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici