Matthew McConaughey, protagonistul şi producătorul unui serial de comedie

Actorul american Matthew McConaughey va produce şi va juca într-un nou serial de comedie, care va rula în Statele Unite pe postul de televiziune FX, informează allocine.fr.

18 afișări
Imaginea articolului Matthew McConaughey, protagonistul şi producătorul unui serial de comedie

Matthew McConaughey, protagonistul şi producătorul unui serial de comedie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Matthew McConaughey şi compania sa de producţie J.K. Livin au semnat un contract cu postul de televiziune prin cablu FX din Statele Unite ale Americii pentru a produce un nou serial.

După anunţarea producerii unui lungmetraj de animaţie, intitulat "Rooster Tales", inspirat din viaţa fratelui său şi finanţat de studiourile Fox, actorul american Matthew McConaughey a decis că a sosit momentul să transpună pe micul ecran câteva poveşti comice inspirate din viaţa bunului său prieten J.R. Reed.

Având titlul provizoriu "Kick Ass Militia", acest serial de comedie va prezenta peripeţiile a doi fraţi care locuiesc în Malibu şi care îşi petrec cea mai mare parte a timpului ironizându-se pe diverse teme. Unul este pasionat de teoriile despre supravieţuire, iar celălalt este liderul unei secte care promovează amorul liber.

Scenariul episodului pilot va fi scris de Marc Hyman, coproducătorul serialului, alături de Matthew McConaughey.

McConaughey şi-a câştigat celebritatea cu filmul "Vremea răzbunării" (1996) şi apoi s-a orientat spre comedii romantice - "Cum să scapi de un tip în zece zile", "Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani". Recent, el a jucat în comedia "Fantomele fostelor iubite", un film cu succes la public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici