Matthew McConaughey şi Woody Harrelson, într-un serial poliţist produs de HBO

Actorii americani Matthew McConaughey şi Woody Harrelson vor interpreta rolurile principale într-un nou serial poliţist produs de postul HBO, care va avea premiera pe micile ecrane nord-americane pe 12 ianuarie.

1362 afișări
Imaginea articolului Matthew McConaughey şi Woody Harrelson, într-un serial poliţist produs de HBO

Woody Harrelson (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Noul serial se intitulează "True Detective" şi reprezintă una dintre cele mai aşteptate producţii de televiziune a anului 2014, informează allocine.fr.

Potrivit sinopsisului oficial al serialului, vieţile a doi poliţişti americani, Rust Cohle (Matthew McConaughey) şi Martin Hart (Woody Harrelson) încep să se întrepătrundă în timpul unei anchete de 17 ani, organizată pentru prinderea unui criminal în serie, în statul american Louisiana.

Matthew Mcconaughey a devenit cunoscut în 1993, după rolul din comedia "Marea ameţeală/ Dazed and Confused", construindu-şi ulterior o carieră strălucitoare la Hollywood, cu filmele "Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner", "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How To Lose A Guy In 10 Days", "Sahara" şi "Aurul nebunilor/ Fool's Gold". Actorul american a putut fi văzut în 2009 pe marile ecrane în comedia romantică "Fantomele fostelor iubite/ Ghost of Girlfriends Past" şi a jucat rolul principal în drama "The Lincoln Lawyer", care a avut premiera în 2011. Recent, actorul american a jucat în filmele "The Paperboy" şi "Magic Mike" şi poate fi văzut pe marile ecrane la sfârşitul acestui an în alte două pelicule aşteptate cu mare interes de public şi de criticii de specialitate - "Dallas Buyers Club" şi "Lupul de pe Wall Street".

Woody Harrelson, născut pe 23 iulie 1961, este câştigător al unui premiu Emmy şi a fost nominalizat de două ori la Oscar. Harrelson a devenit cunoscut graţie rolului din sitcomul "Cheers". Printre rolurile sale notabile se numără cele din filme precum "Scandalul Larry Flynt", "La hotarul dintre viaţă şi moarte", "Născuţi asasini", "Ultimul radio show", "Nu există ţară pentru bătrâni", "Bun venit în Zombieland", "Mesagerul", "2012" şi "Jocurile foamei".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici