Matthew Perry s-a internat din nou într-o clinică de dezintoxicare

Actorul american Matthew Perry, unul dintre fostele staruri din serialul "Prietenii tăi/ Friends", s-a internat din nou într-o clinică de dezintoxicare.

495 afișări
Imaginea articolului Matthew Perry s-a internat din nou într-o clinică de dezintoxicare

Matthew Perry s-a internat din nou într-o clinică de dezintoxicare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul a declarat într-un interviu acordat site-ului TMZ.com că a decis să facă acest pas deoarece doreşte să îşi învingă dependenţa de medicamente şi de alcool şi să se vindece complet, informează contactmusic.com.

"Plănuiesc să dispar din peisaj pentru o lună şi să mă concentrez asupra sănătăţii mele, pentru a putea apoi să-mi continui viaţa. Acum veţi putea să râdeţi din nou de mine pe internet", a declarat actorul.

Nu este pentru prima oară când Matthew Perry, care s-a confruntat cu abuzul de substanţe interzise şi cu dependenţa de medicamente prescrise, se internează într-o clinică de dezintoxicare: actorul a apelat la această soluţie în 1997 şi în 2001.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici