Mazăre vrea un alt festival de muzică la Mamaia

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat vineri într-o conferinţă că de anul viitor va fi organizat la Mamaia un festival de muzică uşoară modern, care să fie o alternativă la actualul festival, pe care edilul îl consideră "batrânicios".

457 afișări
Imaginea articolului Mazăre vrea un alt festival de muzică la Mamaia

Mazăre vrea un alt festival de muzică la Mamaia (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

"Mă gândesc ca pentru anul viitor să facem cumva un festival de muzică, altul. Lasă, festivalul de la Mamaia, că ăla e bătrânicios. Am înţeles, trebuie să rămână acolo, că are tradiţie", a spus Mazăre.

El a afirmat că actualul festival va continua să rxiste, pentru că dacă va fi modificat sau anulat se vor găsi fel de fel de "inşi care să ţipe".

"Vreau să facem un festival modern, din care să reiasă melodia anului viitor. Best Mamaia Music Award, ceva de genul ăsta, cu casele de producţie care sunt în vogă acum", a mai spus Mazăre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici