McCain i-a propus soţiei sale să participe la un concurs de frumuseţe topless

Candidatul republican la Casa Albă, John McCain, i-a propus luni soţiei sale să participe la un concurs de frumuseţe, la care participantele apar deseori fără sutien, în cadrul unui raliu de motociclete din localitatea Sturgis, din Dakota de Sud.

21 afișări
Imaginea articolului McCain i-a propus soţiei sale să participe la un concurs de frumuseţe topless

McCain i-a propus soţiei sale să participe la un concurs de frumuseţe topless

"M-am uitat în programul raliului de la Sturgis şi am văzut că este şi un concurs de frumuseţe, aşa că am încurajat-o pe Cindy să concureze", a declarat McCain în faţa celor prezenţi la raliu, potrivit înregistrării video de pe pagina electronică a ABC News.

"I-am spus că ar putea deveni, cu un pic de noroc, singura femeie care va fi Prima Doamnă şi Miss Buffalo Chip", a afirmat candidatul republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

Propunerea lui McCain a fost primită cu entuziasm de cei prezenţi la eveniment. Acest raliu, care a ajuns la cea de-a 62-a ediţie, atrage în fiecare an, în luna august, circa 500.000 de motociclişti în micul oraş Sturgis, care numără 5.500 de locuitori.

Concursul este intitulat după numele taberei Buffalo Chip, care găzduieşte circa 25.000 de motociclişti pe parcursul celor nouă zile ale concursului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici