McCartney i-a compus un cântec de dragoste fostei sale soţii, Heather Mills

Paul McCartney, fost membru al trupei Beatles, care nu a făcut până în prezent niciun comentariu în legătură cu divorţul său de Heather Mills, pronunţat la începutul acestui an, i-a compus fostei sale soţii un cântec de dragoste.

36 afișări
Imaginea articolului McCartney i-a compus un cântec de dragoste fostei sale soţii, Heather Mills

McCartney i-a compus un cântec de dragoste fostei sale soţii, Heather Mills

Deşi procesul de divorţ, care a durat doi ani, a fost marcat de multe momente neplăcute, Paul McCartney a păstrat o tăcere demnă în legătură cu acest aspect al vieţii lui, informează thisislondon.co.uk.

Sir Paul a decis însă să dea uitării momentele grele prin care a trecut şi a compus fostei sale soţii un cântec de dragoste. Cântăreţul a înregistrat o baladă, intitulată "My Soul", în colaborare cu Nitin Sawhney, specializat în muzică asiatică cu influenţe electro.

Melodia va fi lansată pe noul album al lui Sawhney, "London Undersound", în octombrie.

Versurile arată sentimentele sale calde faţă de Heather şi vor surprinde pe multă lume care a urmărit desfăşurarea procesului de divorţ al celor doi.

"Paul a compus o melodie despre sentimentele sale faţă de Heather, despre paparazzi, care nu au ascultat versiunea lui în această poveste -, deci va fi pentru prima dată când cineva aude un cântec despre acest subiect. Este un cântec emoţionant şi foarte puternic", a spus Sawhney.

În cântec, sir Paul vorbeşte despre faptul că Heather l-a salvat de zilele negre după moartea primei sale soţii, Linda. Aceasta a decedat în 1998 din cauza unui cancer mamar.

În aceeaşi melodie, el vorbeşte şi despre paparazzi, care "îi invadează spaţiul".

În refren, McCartney cântă despre sufletul lui şi inima lui Heather, care se află în "două lumi diferite", şi despre un posibil alt sfârşit, mai bun, al relaţiei lor.

Un prieten al lui sir Paul a adăugat că melodia arată că Paul nu este supărat pe Heather, ci că îi pare rău pentru aceasta.

Divorţul lui Paul McCartney s-a pronunţat în martie.

McCartney şi Mills s-au căsătorit în 2002, anunţându-şi separarea patru ani mai târziu. La sfârşitul lunii octombrie 2006, relaţia lor a luat o turnură urâtă, după publicarea, în presa britanică, a elementelor care fac parte din dosarul de divorţ al lui Heather Mills-McCartney, inclusiv o listă a abuzurilor la care aceasta ar fi fost supusă de către soţul ei. Heather a spus, printre altele, că McCartney a consumat alcool şi a fumat cannabis regulat pe parcursul căsătoriei şi că a împiedicat-o să o alăpteze pe fiica lor.

Cei doi nu au încheiat un contract prenupţial, astfel încât Mills ar fi putut cere jumătate din averea personală a lui McCartney, estimată la 825 de milioane de lire sterline (1,07 miliarde de euro). În schimb, Mills a obţinut câte patru milioane de lire sterline pentru fiecare an de căsnicie, adică aproape 25 de milioane de lire sterline.

Acesta a fost unul dintre cele mai costisitoare divorţuri din istoria Marii Britanii, după cele 48 de milioane de lire sterline pe care le-a vărsat, în 2007, fostei soţii, omul de afaceri John Charman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici