Mediafax lansează un site de Ziua Îndrăgostiţilor în portalul pentru mobil Orange World

Mediafax Mobile Services - divizia Mediafax ce furnizează conţinut multimedia pentru telefonia mobilă - şi Orange lansează, în parteneriat cu Elicom şi Media Sat, un site în portalul pentru mobil Orange World cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor.

15 afișări
Imaginea articolului Mediafax lansează un site de Ziua Îndrăgostiţilor în portalul pentru mobil Orange World

Mediafax lansează un site de Ziua Îndrăgostiţilor în portalul pentru mobil Orange World

Site-ul le dă utilizatorilor idei de cadouri şi de petrecere a zilei de 14 februarie, de la cine la vacanţe romantice, precum şi sugestii de gesturi potrivite pentru întâlnirile din această zi.

De asemenea, clienţii  Orange pot afla legenda Sfântului Valentin şi alte curiozităţi despre Ziua Îndrăgostiţilor şi se pot inspira pentru declaraţii de dragoste din poezii şi citate celebre. O altă posibilitate pe care o au la dispoziţie este de a primi gratuit pe telefonul mobil felicitarea preferată şi apoi de a o trimite cadou partenerului.

Site-ul din Orange World include, totodată, wallpapere, screensavere şi sonerii cu care utilizatorii îşi pot personaliza telefonul mobil în această perioadă.

"Noul site din portalul pentru mobil Orange World este o sursă de idei şi informaţii pentru clienţii Orange, astfel că aceştia găsesc rapid sugestii pentru a petrece cea mai reuşită zi de Sfântul Valentin", a declarat Cristina Ludae, Content Manager Mediafax Mobile Services.

Site-ul este disponibil în secţiunea Enjoy din Orange World.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici