Mediafax şi Orange premiază fanii telenovelei "Regina"

Mediafax Mobile Services - divizia Mediafax ce furnizează conţinut multimedia pentru telefonia mobilă - şi Orange organizează, în parteneriat cu Elicom şi Media Sat, un concurs pentru telespectatorii celei mai de succes telenovele româneşti a momentului, "Regina".

187 afișări
Imaginea articolului Mediafax şi Orange premiază fanii telenovelei "Regina"

Mediafax premiază fanii telenovelei "Regina" (Imagine: www.regina.acasatv.ro)

Concursul se desfăşoară pe telefonul mobil până pe 27 februarie şi are ca premii cinci laptopuri MacBook Air, precum şi abonamente la publicaţii de top din România.

Pentru a participa la concurs, fanii "Regina" trebuie să apeleze 311 (tarifele sunt de 0,48 EUR/acces, 0,14 EUR/min cu TVA), să aleagă opţiunea Concurs şi să răspundă corect şi rapid la cât mai multe întrebări despre telenovela difuzată de Acasă.

Câştigătorii laptopurilor vor fi posesorii numerelor de telefon cu cele mai multe răspunsuri corecte cumulate în cel mai scurt interval de timp în cadrul unui singur apel.

În plus, fanii "Regina" pot intra în posesia unui premiu special, constând în abonamente la publicaţii din România, dacă răspund corect la minimum zece întrebări consecutive.

"Regina", o telenovelă marca Promance, este difuzată de Acasă, de luni până joi, de la ora 20.30, şi îi are în rolurile principale pe Diana Dumitrescu, Bogdan Albulescu, Gheorghe Visu şi Carmen Tănase.

Citeşte şi:

Mediafax şi MediaPro Music lansează Montuga în portalul pentru mobil Orange World

MediaPro Interactiv lansează primul serviciu de backup pentru telefon mobil

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici