Meg Ryan debutează ca regizor

Actriţa americană Meg Ryan speră să strângă fondurile necesare pentru a regiza prima ei peliculă, ale cărei filmări vor debuta către sfârşitul acestui an, informează contactmusic.com.

16 afișări
Imaginea articolului Meg Ryan debutează ca regizor

Meg Ryan va debuta în calitate de regizor la sfârşitul acestui an (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ne pregătim să începem castingul, însă titlul filmului nu va fi ales până când nu vom beneficia de o finanţare completă", a declarat Meg Ryan.

Actriţa americană a făcut aceste declaraţii la Festivalul de Film de la Cannes, folosindu-se de prestigiosul eveniment pentru a intra în contact cu o serie de producători de film şi pentru a discuta cu aceştia despre noul ei proiect cinematografic.

Dacă visul ei de a deveni regizor de film nu se va realiza, Meg Ryan se poate consola cu gândul că este deja un designer apreciat de prietenii apropiaţi.

Actriţa americană, în vârstă de 48 de ani, şi-a prezentat recent noua ei locuinţă, la a cărei renovare şi amenajare a contribuit alături de Marsha Russell de la compania de design Satinwood.

"Mă simt ca şi cum aş fi renovat case toată viaţa. Am renovat apartamente, mansarde şi o cabană în Montana. Citesc în mod constant revistele de decoraţiuni interioare", a recunoscut Meg Ryan.

Margaret Mary Emily Anne Hyra, născută pe 19 noiembrie 1961, este o actriţă americană, devenită celebră graţie rolurilor din comediile romantice în care a fost distribuită în anii 1990. Cinci din aceste filme - "Când Harry o întâlneşte pe Sally", "Nopţi albe în Seattle", "Un sărut de milioane", "Îngerul păzitor" şi "Mesaj pentru tine" - au avut încasări totale de peste 870 de millioane de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici