Megan Fox o înlocuieşte pe Victoria Beckham ca imagine a lenjeriei Armani

Megan Fox este noua imagine a lenjeriei Armani, înlocuind-o pe Victoria Beckham, la doar o săptămână după ce casa de modă a anunţat că noua sa imagine masculină este Cristiano Ronaldo, informează Mirror.co.uk

118 afișări
Imaginea articolului Megan Fox o înlocuieşte pe Victoria Beckham ca imagine a lenjeriei Armani

Megan Fox o înlocuieşte pe Victoria Beckham ca imagine a lenjeriei Armani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa Megan Fox, care a jucat recent în "Transformers", a fost aleasă să îi succeadă Victoriei Beckham ca imagine a casei de modă.

Anul viitor, ea va fi şi imaginea gamei Armani Jeans.

Reclamele în care actriţa apare în ipostaze sexy, care vor fi lansate în curând, au fost realizate, în weekend, la Los Angeles.

Săptămâna trecută, casa de modă a anunţat că fotbalistul Cristiano Ronaldo este noua imagine a lenjeriei intime pentru bărbaţi, înlocuindu-l pe David Beckham.

În prezent, Victoria şi David Beckham sunt imaginea campaniei Armani toamnă/ iarnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici