Meghan Markle, logodnica prinţului Harry, primul Crăciun alături de familia regală a Marii Britanii | VIDEO

Actriţa Meghan Markle a fost încurajată de logodnicul ei, prinţul Harry, dar şi de fratele acestuia William şi de soţia sa, ducesa Kate, la prima apariţie alături de regina Marii Britanii şi de restul familiei regale, de Crăciun.

9058 afișări
Imaginea articolului Meghan Markle, logodnica prinţului Harry, primul Crăciun alături de familia regală a Marii Britanii | VIDEO

Meghan Markle, logodnica prinţului Harry, primul Crăciun alături de familia regală a Marii Britanii | VIDEO

Cu toţii au mers la Sandringham, pentru a participa la slujba de Crăciun.

Pentru că Meghan şi Harry nu sunt căsătoriţi, a fost necesar ca regina Elisabeta a II-a să-şi dea acordul pentru ca Meghan Markle să poată fi alături de familia regală de sărbători.

 

Sursa foto: Hepta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici