Meghan Markle, vizitată de Regina Elizabeth a II-a înainte de a naşte. Motivul emoţionant din spatele întâlnirii

Regina Elizabeth a II-a a vizitat-o pe ducesa Meghan de Sussex, care va naşte curând primul ei copil şi al prinţului Harry al Marii Britanii, potrivit express.co.uk.

9050 afișări
Imaginea articolului Meghan Markle, vizitată de Regina Elizabeth a II-a înainte de a naşte. Motivul emoţionant din spatele întâlnirii

Meghan Markle, vizitată de Regina Elizabeth a II-a înainte de naştere. Motivul emoţionant din spatele întâlnirii

Regina a mers la Frogmore Cottage, actuala reşedinţă a ducilor de Sussex, situată la aproximativ 800 de metri la sud de castelul Windsor, unde se află şi mama lui Meghan, Doria Ragland.

Potrivit unei surse regale citate de publicaţia britanică The Sun, regina a dorit să o vadă pe Meghan înainte ca aceasta să nască.

Ducesa de Cambridge a primit cea mai înaltă distincţie onorifică din partea reginei Elizabeth a II-a

Ducesa Catherine de Cambridge, soţia prinţului William, a primit cea mai înaltă distincţie onorifică din partea reginei Elizabeth a II-a, un titlu suprem acordat anterior de aceasta doar altor trei femei, Marea Cruce a Ordinului 

Potrivit unui anunţ publicat pe contul de pe reţeaua de micro-blogging Twitter al casei regale, ducesa a primit acest titlu - înfiinţat de regina Victoria în 1896 - pentru serviciile în slujba familiei monarhului.

Anterior, regina Elizabeth i-a acordat acest titlu doar fiicei sale, prinţesa Anne, ducesei Camilla, soţia prinţului moştenitor Charles, şi contesei Sophie, soţia prinţului Edward.

Înainte de a se căsători cu prinţul William, pe 29 aprilie 2011, Kate Middleton, în vârstă de 37 de ani, a trebuit să aştepte foarte mulţi ani pentru a fi acceptată de regină, care, într-o vreme, i-a reproşat că este prea frivolă, potrivit presei britanice. Însă, în ultimii ani, ducesa Kate, care, între timp, a născut trei copii, a ştiut să corecteze din plin această imagine.

Meghan de Sussex ar fi trebuit să nască duminică

 

The Sun scria că ducesa Meghan de Sussex ar fi trebuit să nască duminică. Totuşi, duminică, prinţul Harry a participat la un maraton la Londra. Prezenţa sa nu fusese dată ca sigură, tocmai pentru că exista posibilitatea ca bebeluşul să se nască între timp.

Speculaţiile privind noul bebeluş regal au luat amploare pentru că ducii de Sussex au anunţat că au decis să păstreze discreţia privind detaliile legate de naştere.

"Ducele şi ducesa abia aşteaptă să împărtăşească vestea emoţionantă cu toată lumea, după ce vor avea oportunitatea de a celebra în privat evenimentul ca o nouă familie", se arăta într-un comunicat emis de palatul Buckingham, reşedinţa oficială a reginei Marii Britanii, pe 11 aprilie.

Anul trecut, pe 15 octombrie, palatul Kensington a anunţat că ducesa Meghan de Sussex este însărcinată, iar copilul, al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naşte în primăvara lui 2019. Aflată la un eveniment oficial, la începutul lunii ianuarie, fosta actriţă americană Meghan Markle a sugerat că bebeluşul se va naşte în luna aprilie.

La casa de pariuri Ladbrokes, joi este ziua dată ca favorită pentru naştere, ceea ce ar însemna că bebeluşul ar avea o aniversare comună cu verişoara sa prinţesa Charlotte, fiica prinţului William, născută în 2015.

De asemenea, posibilitatea ca Meghan să nască săptămâna aceasta are o cotă de 1/6.

Pariurile privind bebeluşii regali constituie deja o tradiţie pentru britanici.

De mai multe săptămâni au apărut speculaţii şi despre posibilitatea ca ducesa Meghan să nu nască la acelaşi spital din Londra ales de cumnata sa, ducesa Catherine de Cambridge, şi de mama prinţului Harry, regretata prinţesă Diana. Unele surse spun că Meghan ar putea naşte fie la un spital din Windsor - Frimley Park Hospital din Surrey -, aproape de noua ei locuinţă, fie acasă, aşa cum a făcut regina Elizabeth a II-a în cazul tuturor celor patru copii ai ei.

Viitorul copil al ducilor de Sussex va fi o fetiţă, iar numele cotat cu cele mai multe şanse rămâne Diana, potrivit agenţiei de pariuri William Hill. Alte nume favorite sunt Victoria, Alice, Grace şi Elizabeth, în timp ce numele de băieţi cu cea mai mare popularitate sunt Albert, Arthur şi James.

Copilul ducesei Meghan de Sussex nu va moşteni titlul princiar pe care îl poartă tatăl său. Viitorul bebeluş regal va trebui să se mulţumească cu titlurile moştenite de la părinţi, conte de Dumbarton, dacă va fi băiat, sau lady Mountbatten-Windsor, dacă va fi fată. Însă situaţia se poate schimba dacă regina decide să îi ofere titlu princiar celui de-al optulea strănepot al său.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în mai 2018, după o relaţie de doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici