Mel B şi "Dr. Quinn" participă la "Dansez pentru tine" din SUA

Melanie Brown, membră a trupei Spice Girls, va participa alături de un grup de celebrităţi, prin care actriţa Jane Seymour, la varianta americană a emisiunii "Dansez pentru tine", "Dancing with the Stars", realizată de postul de televiziune ABC, transmite Reuters.

2 afișări
Imaginea articolului Mel B şi "Dr. Quinn" participă la "Dansez pentru tine" din SUA

Mel B şi "Dr. Quinn" vor participa la varianta americană a emisiunii "Dansez pentru tine"

Melanie Brown, în vârstă de 32 de ani, va participa alături de cântăreaţa Melanie Osmond, membră a trupei muzicale de familie The Osmonds, campionul de box Floyd Mayweather, actriţa Jane Seymour (cunoscută mai ales pentru rolul din serialul "Dr. Quinn, Medicine Woman") şi pilotul brazilian Helio Castroneves la cea de-a cincea ediţie a emisiunii "Dancing with the Stars", care va debuta pe 24 septembrie.

Alături de aceste vedete vor mai participa cântăreţul Wayne Newton, actriţele Sabrina Bryan şi Jennie Garth, devenită celebră cu rolul din serialul "Beverly Hills 90210", proprietarul echipei de baschet Dallas, Mavericks Mark Cuban, modelele Josie Maran şi Albert Reed şi actorul Cameron Mathison.

Pe parcursul emisiunii vor cânta mai multe celebrităţi, printre care se numără starul muzicii country Dolly Parton, Gloria Estefan şi Avril Lavigne.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici