Mel Gibson are o nouă iubită, cu 30 de ani mai tânără decât el

Mel Gibson are o relaţie cu Stella Mouzi, un fotomodel de origine greacă care este cu 30 de ani mai tânără decât actorul australian.

443 afișări
Imaginea articolului Mel Gibson are o nouă iubită, cu 30 de ani mai tânără decât el

Mel Gibson are o nouă iubită, cu 30 de ani mai tânără decât el (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul australian în vârstă de 55 de ani, acuzat, în 2010, de violenţă conjugală de fosta lui iubită, Oksana Grigorieva, a fost văzut în compania modelului Stella Mouzi, în vârstă de 25 de ani, într-un restaurant din Los Angeles, la începutul acestei luni, dar şi la o petrecere organizată la hotelul The Mondrian din cartierul West Hollywood din Los Angeles, săptămâna trecută, informează contactmusic.com.

Potrivit site-ului TMZ.com, Stella Mouzi, aflată cu o viză turistică în Statele Unite, a fost prezentă şi la o altă petrecere organizată în vila din Malibu a actorului australian.

Mel Gibson, prins în această perioadă într-o veritabilă "luptă" cu Oksana Grigorieva pentru custodia fiicei lor, Lucia, în vârstă de un an şi opt luni, şi-a petrecut timpul duminică alături de mezina sa, cu ocazia Zilei Tatălui, sărbătorită în SUA.

Starul australian, care are alţi şase fii şi o fiică cu fosta lui soţie, Robyn, a petrecut în ultima vreme mai mult timp alături de micuţa Lucia, după ce Oksana Grigorieva a decis să îşi retragă plângerea depusă pe numele actorului, acuzat de violenţă conjugală, declarând că doreşte să "întindă o ramură de măslin" în direcţia lui Gibson.

Totodată, un ordin de restricţie emis pe numele actorului - care îi interzicea lui Mel Gibson să o contacteze şi să se apropie de Oksana Grigorieva - a fost revocat, deoarece, potrivit unor surse din anturajul cântăreţei, aceasta doreşte ca de acum înainte să poată să comunice în mod direct cu fostul ei iubit şi nu prin intermediul avocaţilor.

Lupta celor doi foşti iubiţi pentru custodia fiicei lor va continua în instanţă, la un tribunal din Los Angeles, la care presa nu va avea acces.

Gibson şi Grigorieva s-au despărţit, conform presei, în aprilie 2010, la cinci luni de la naşterea fiicei lor, Lucia.

La sfârşitul lunii iunie 2010, Grigorieva ar fi obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Gibson, susţinând că acesta ar fi lovit-o peste faţă şi i-ar fi scos doi dinţi în timpul unei altercaţii, în luna ianuarie a aceluiaşi an. Gibson a solicitat la rândul lui în instanţă ca fostei sale iubite să nu i se permită să vorbească în public despre caz şi despre înţelegerea la care au ajuns privind custodia fiicei lor, posibilităţile de vizitare şi susţinerea materială a copilului.

După despărţirea celor doi, cântăreaţa a declarat că relaţia ei cu Mel Gibson a început cu patru ani înainte şi nu cu doi ani, aşa cum s-a afirmat în presă. Acest lucru înseamnă că legătura celor doi a început într-o perioadă în care Mel Gibson era căsătorit cu Robyn, fosta lui soţie. Mariajul soţilor Gibson, care a durat 29 de ani, s-a încheiat în aprilie 2009, în momentul în care Oksana Grigorieva a anunţat că este însărcinată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici