Mel Gibson este pasionat de hipnoză

Mel Gibson are un nou hobby - hipnoza -, cineastul australian fiind fascinat de această formă de terapie alternativă, informează contactmusic.com.

13 afișări
Imaginea articolului Mel Gibson este pasionat de hipnoză

Mel Gibson este pasionat de hipnoză (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Chris, fratele actorului şi regizorului australian, este bun prieten cu Rick Collingwood, considerat cel mai mare hipnotizator din Australia, şi l-a convins pe Mel să urmeze cursuri speciale pentru a învăţa să stăpânească această tehnică.

Rick Collingwood consideră că noul său "elev" este candidatul perfect pentru a deveni, într-o bună zi, un bun specialist în hipnoză.

"Mel are un talent nativ, are alura necesară şi ochi albaştri foarte pătrunzători. Va fi un mare hipnotizator", a declarat Rick Collingwood pentru cotidianul britanic Daily Express.

Mel Gibson este catolic practicant, a fost crescut în Australia şi în anii '90 a fost unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun film", în 1995, cu pelicula "Inimă neînfricată". Celebrul regizor al filmelor "Patimile lui Hristos" şi "Apocalypto" a revenit în ianuarie pe marile ecrane, după o pauză de opt ani, cu rolul din thrillerul "Edge of Darkness".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici