Mel Gibson, pus la dietă de iubita sa

Cântăreaţa ucraineană Oksana Grigorieva, iubita actorului şi regizorului australian Mel Gibson, i-a făcut acestuia un program de dietă şi fitness, pentru că îşi doreşte ca actorul să slăbească, informează femalefirst.co.uk.

37 afișări
Imaginea articolului Mel Gibson, pus la dietă de iubita sa

Mel Gibson, pus la dietă de iubita sa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Grigorieva, care este cu 14 ani mai tânără decât Gibson, îşi doreşte ca iubitul său, alături de care aşteaptă un copil, să mănânce mai sănătos şi l-a convins să adopte şi un program de exerciţii fizice riguros.

"Este foarte obositor. Sper ca, până la final, să merite", i-a declarat Mel Gibson unui prieten apropiat.

Mel Gibson mai are şapte copii cu fosta sa soţie, Robyn, de care s-a despărţit recent, după un mariaj de 28 de ani. La rândul ei, cântăreaţa Oksana Grigorieva mai are un fiu dintr-o căsătorie anterioară.

Cei doi au avut prima apariţie în public la sfârşitul lunii aprilie, la două săptămâni după ce Robyn, soţia în vârstă de 53 de ani a actorului, a depus actele pentru divorţ. La puţin timp după depunerea actelor de divorţ, celebrul regizor al filmelor "Braveheart - Inimă neînfricată", "Patimile lui Hristos" şi "Apocalypto" a transmis, prin intermediul unui comunicat, că el şi soţia sa trăiesc separaţi încă din 26 august 2006. Şase dintre copiii lui Gibson sunt adulţi. Robyn Gibson a cerut custodia comună asupra singurului copil minor, Tom, în vârstă de 10 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici