Mel Gibson şi noua lui iubită au devenit părinţii unei fetiţe

Actorul australian Mel Gibson şi iubita sa, Oksana Grigorieva, au devenit părinţii unei fetiţe, care s-a născut vineri, potrivit presei americane.

45 afișări
Imaginea articolului Mel Gibson şi noua lui iubită au devenit părinţii unei fetiţe

Mel Gibson şi noua lui iubită au devenit părinţii unei fetiţe

Mel Gibson, în vârstă de 53 de ani, a anunţat în luna mai că el şi iubita lui vor avea un copil. Potrivit site-ului de ştiri mondene RadarOnline.com, Oksana Grigorieva, în vârstă de 39 de ani, a născut vineri, cu câteva săptămâni înainte de termen.

Celebrul actor şi regizor australian are deja şapte copii împreună cu prima lui soţie, Robyn, care a cerut divorţul în aprilie, după o căsătorie care a durat 28 de ani. Oksana Grigorieva are şi ea un fiu adolescent, împreună cu Timothy Dalton, fostul interpret al lui James Bond.

La puţin timp după depunerea actelor de divorţ, celebrul regizor al filmelor "Braveheart - Inimă neînfricată", "Patimile lui Hristos" şi "Apocalypto" a transmis, prin intermediul unui comunicat, că el şi soţia sa trăiesc separaţi încă din 26 august 2006. Şase dintre copiii lui Gibson sunt adulţi. Robyn Gibson a cerut custodia comună asupra singurului copil minor, Tom, în vârstă de 10 ani.

Mel Gibson a cunoscut-o pe cântăreaţa ucraineană Oksana Grigorieva după ce aceasta a semnat un contract cu casa lui de producţie, Icon Records. Albumul ei, intitulat "Beautiful Heartache", a fost lansat în acest an.

Gibson este catolic practicant, a fost crescut în Australia şi în anii '90 a fost unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun film", în 1995, cu pelicula "Braveheart - Inimă neînfricată".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici