Mel Gibson, sub bagheta lui Jodie Foster, în filmul "The Beaver"

Actorul australian Mel Gibson va interpreta rolul unui bărbat deprimat care găseşte consolare în a purta o păpuşă de mână în formă de castor, într-un film independent care va fi regizat de actriţa Jodie Foster - "The Beaver".

185 afișări
Imaginea articolului Mel Gibson, sub bagheta lui Jodie Foster, în filmul "The Beaver"

Mel Gibson, sub bagheta lui Jodie Foster, în filmul "The Beaver"

În film, Jodie Foster va juca rolul soţiei personajului interpretat de Mel Gibson, informează variety.com.

Astfel, Foster şi Gibson colaborează din nou pe marile ecrane, după ce au jucat împreună în comedia "Maverick", regizată de Richard Donner şi lansată în 1994 .

Filmul va fi făcut de doi producători anonimi - Steve Golin şi Keith Redmon -, aceştia plănuind să lanseze lungmetrajul la începutul lui septembrie, la New York. Scenariul filmului este semnat, de asemenea, de un debutant, Kyle Killen.

Filmul are un buget estimat la 18-19 milioane de dolari şi este posibil ca Icon, compania de producţie a lui Mel Gibson, să se implice.

Proiectul cinematografic "The Beaver" a atras atenţia mai multor celebrităţi şi regizori, printre care actorii Steve Carell şi Jim Carrey şi regizorul Jay Roach.

Jodie Foster se află la al treilea film în calitate de regizor, după "Micul Tate/ Little Man Tate" (1991) şi "Vacanţă cu familia/ Home for Holidays" (1995).

Foster se numără printre cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood.

Actriţa, câştigătoare a două premii Oscar pentru rolurile din "Acuzata" (1988) şi "Tăcerea mieilor" (1991), a primit suma de 16 milioane de dolari pentru rolul dintr-unul din cele mai recente filme ale sale, "Curaj nebănuit" (2007).

Mel Gibson era în anii '90 unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume.

El a câştigat două premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun film", în 1995, cu pelicula "Braveheart - Inimă neînfricată".

În ultima vreme Gibson a lucrat mai mult ca regizor, realizând filmele "Apocalypto" (2006) şi "Patimile lui Hristos" (2004).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici